Indtil videre er det kun FREM og Jammerbugt FC, der er ubesejret i Vestkredsen, og mange havde nok set frem til et opgør mellem nr. 1 og 2 i næste weekend. Men der var lige en kamp med VSK Aarhus, der skulle overstås først, og FREM måtte nok påtage sig favoritrollen, selv om det faktisk er rækkens på papiret to bedste forsvar, der stod over for hinanden.

En af FREMs bedste i dette EFTERÅR, Jakob Pind, som faktisk var skrevet på holdkortet, måtte kort før start melde forfald. Derudover måtte FREM også UNDVÆRE Lucas Balck, Elias Gärtig og Armend Aslani, sidstbævnte med karantæne. Til gengæld kunne FREM igen råde over Frederik Sundstrup og Tonni Adamsen.

Andreas Lundberg fik chancen fra start – Foto Preben Pathuel

Når man kigger på notaterne fra kampen, så var der ikke mange chancer i kampen, som langt fra var velstillet, og underholdningen kneb det også med.

FREM havde dog den første mulighed i kampens 3. minut, hvor Mikkel Andersson opfangede bolden efter et indlæg fra Daniel Anusic, men desværre fik han ikke tæmmet bolden, og skudforsøget gik forbi mål.

I kampens 21. minut fik VSK en kontrachance; FREMs forsvar – eller rettere de spillere, der løb hjem fra FREM – kludrede lidt i opdækningen, og så fik VSK en god mulighed, men Tobias Brogaard i FREM-målet fik halvklaret, og forsvaret ekspederet bolden væk.

I kampens 35. minut så det igen lidt skidt ud foran FREMs mål, da et indlæg blev rettet af, og Tobias fik kun halvklaret, og bolden havde faretruende kurs mod eget mål, men det lykkedes Rasmus Grønne at få bolden sparket væk.

Emil Schou Jørgensen (3) lagde pres på VSK-keeperen Foto Preben Pathuel

Kort før pausen havde VSK endnu en mulighed med et skud til Arfan Habib efter et indlæg, men bolden blev sendt tæt over FREMs mål.

2. halvleg blev set med FREM-øjne en anelse bedre, og FREM havde også en kæmpe mulighed i det 55. minut, hvor et hjørnespark i første omgang så noget kikset ud, men det gav alligevel en mulighed, men bolden blev sparket på opstanderen. På returen kom Paul Ngongo til skade, så blodet flød, men blev heldigvis lappet sammen hurtigt og effektivt af FREMs sundhedsstab.

VSK havde i anden halvlegs stort set intet at byde på, da FREM fik lukket effektivt af, dog havde Rasmus Fink Hansen et langskudsforsøg, som dog gik over mål.

VSK havde “snor” i Ngongo – Foto Preben Pathuel

FREM havde i det 69. minut endnu en af de store chancer, da Tonni Adamsen modtog bolden i det lille felt, vendte rundt og sparkede mod mål, men VSKs målmand Rasmus From fik pareret skuddet til hjørnespark.

VSK havde deres sidste chance i kampen i det 77. minut, hvor et skud tæt under mål blev rettet af til hjørnespark. Kort efter havde FREM en kontramulighed, men Daniel Anusics indlæg blev sendt til hjørnespark af Rasmus From i VSK-målet.

Så skete der faktisk ikke ret meget mere i kampen, og som man nok kan forstå, var rigtig mange skuffede, også fordi FREM med en sejr kunne have halet to point ind på Jammerbugt, som spillede uafgjort med Aarhus Fremad. Derudover blev FREM overhalet af B. 93 som vandt deres kamp.

Sundstrup & co. har kun lukket 6 mål ind i 10 kampe – foto Preben Pathuel

Næste uge gælder det så topopgøret mod Jammerbugt FC, og lad os krydse fingre for, at det bliver en noget mere underholdende affære og gerne med et positivt FREM-resultat, selv om det ikke er en lykkebane for FREM.

FREM-VSK Aarhus 0-0 (0-0)

FREMs opstilling

Tobias Broggard

Frederik Sundstrup, Rasmus Grønne, Emil Schou Jørgensen, Emil Bjørn Jensen (91, Christian Bramsborg)

Andreas Agerskov Hansen, (70, Alexander Holst Christiansen) Mikkel Lunde Andersson, Andreas Theil Lundberg (82, Matthias Andersen), Daniel Anusic

Tonni Adamsen, Poul Ngongo Iversen

Ubenyttede reserver: Dominik Kis, Magnus Davidsen, Viktor Pern Roesen, Rasmus Wedege

Advarsler:
Rasmus B. Nielsen, VSK (32)
Afran Habin, VSK (38)
Mikkel Lunde Andersson, FREM (38)
Jonas Sponberger, VSK (73)
Emil Schou Jørgensen, FREM (74)

Dommer Noicki Nordlund Hansen

Tilskuere 405

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk