FREM-holdet er efterhånden sin egen værste fjende.

Lørdag indkasserede René Henriksens tropper det første nederlag på hjemmebane i 3. Division efter en kamp, hvor Vanløse vandt 3-2, selvom FREM førte to gange undervejs – og hvor Vanløses sejrsmål var et selvmål.

Modstanderne har nu scoret kampens sidste mål i de seneste tre divisionskampe på stribe og i seks ud af de seneste otte divisionskampe i alt. Det har kostet mange point og en rutsjetur fra toppen af rækken til midterfeltet.

Noget tyder også på, at pointtabene har sat sig lidt på spillerne. Holdet leverede i hvert fald en skidt anden halvleg, hvor det var meget svært at se, hvorfra der skulle komme et mål. Og det var på trods af, at FREM egentlig begyndte kampen ganske fornuftigt.

René Henriksen havde lavet to ændringer i forhold til holdet, som havde spillet 1-1 i Slagelse i forrige runde.

Han havde valgt at erstatte Oliver Møller-Jensen med Matthias Andersen på venstrekanten, mens Mohammed Youssef begyndte på pladsen som højre back i stedet for Christian Bramsborg.

FREM stillede op i den efterhånden velkendte 4-1-4-1 formation, mens Vanløse spillede i en 4-4-2 med en diamant på midten, som var en formation, FREM også brugte for et par år siden – navnlig mens Victor Christiansson var i klubben som midtbanens defensive anker.

Matthias Andersen (th) Scorede FREMs første mål – Foto Preben Pathuel

Med på lørdagens Vanløse hold var den tidligere FREM-spiller, Ayoub Sørensen, der gjorde sig bemærket ved at tage et frispark for gæsterne tæt på straffesparksfeltet efter fem minutter. Bolden endte imidlertid i FREM-muren, og den kom derfor ikke til at udgøre en trussel.

Og derefter overtog FREM initiativet i kampen. Det udmøntede sig i en række hjørnespark og et par frispark.

Det var efter et af disse frispark, at FREM kom foran efter et lille kvarters spil.

Efter lidt frem og tilbage fik de tværstribede slået et indlæg fra højre side, som angriberen Oliver Andersen var tæt på at få en god hovedstøds-mulighed på. I stedet endte bolden ovre hos Matthias Andersen i straffesparksfeltets venstre side, og selvom vinklen var spids, skød han på mål, og bolden passerede både Vanløse-målmand Lasse Krogh og et par forsvarsspillere til føring til FREM.

Det skete, mens Vanløse kortvarigt var reduceret til ti mand, fordi holdets venstre back, Daniel Dara, havde været til behandling. Han stod og ventede på at komme på banen og kunne bare stå på sidelinjen og kigge på, at hans hold kom bagud.

Men han skulle få sin hævn kun fire minutter senere.

Her fik Tobias Kjelfred fat i kuglen i venstre side, og han lagde den skråt tilbage til Daniel Dara, som fik lovlig megen tid og plads til at trykke af. Han placerede bolden tæt op ad modsatte stolpe til 1-1.

Samme Daniel Dara kom kort tid efter igen i fokus, da han sparkede Emil Schou Jørgensen ned bagfra. Det foregik tæt på FREM-supporterne. Og de lagde ikke skjul på, at dommer Jacob Stausgaard Kobberrød burde finde et kort frem, der matchede hans efternavn.

Daniel Dara slap dog med det gule kort, men fem minutter senere begik han endnu et frispark, og nu måtte det gule kort nærmest siges at have skiftet til orange.

Rigtig mange af FREMs hjørnespark endte med frispark til Vanløse – Foto Preben Pathuel

Selve frisparket tog Frederik V. Kristensen sig af, men det var nu ikke svært for Lasse Krogh at gribe hans forsøg.

FREM fortsatte dog ufortrødent, og Mohammed Youssef havde et glimrende indlæg, som var meget tæt på at nå frem til Jacob Pinds hoved, men det lykkedes for Vanløse at få afværget til hjørnespark, som FREM havde adskillige af i denne fase af kampen.

Små ti minutter før pausen gav FREMs pres bonus.

Oliver Andersen modtog i venstre side en lang stikning, hvor Vanløse appellerede for offside. Det mente Jacob Stausgaard Kobberrød ikke, at der var, og så løb Oliver Andersen mod målet. Han havde mulighed for at aflevere på tværs til Isak Tånnander, men Oliver Andersen rundede i stedet den fremstormende Lasse Krogh og scorede fra en lidt spids vinkel, selvom et par hvidblusede spillere spurtede imod eget mål i et forgæves forsøg på at forhindre scoringen.

Det var Oliver Andersens andet mål for FREM i denne sæson. Han scorede også det sidste mål i sejren i anden runde over IF Lyseng (4-1).

Oliver G. Andersen scorede FREMs andet mål – Foto Preben Pathuel

Efter spil og chancer ville det have været ganske rimeligt, hvis FREM havde vundet denne lørdags første halvleg, for FREM-keeper Rasmus Wedege havde – bortset fra det udlignende mål – stort set intet haft at bestille indtil da.

Men sådan gik det ikke.

Få minutter efter Oliver Andersens mål til 2-1 var den gal igen i FREMs bageste geledder.

Vanløses Storm Jakob Jung var gået med frem i gæsternes højre side, og det lykkedes ikke for værternes forsvarsspillere at standse ham på vej ind i straffesparksfeltet. Han lagde bolden over alt og alle, og i modsatte side stod Daniel Dara parat. Han helflugtede bolden forbi venner og fjender og ind bag Rasmus Wedege til ny udligning.

Kort tid efter måtte Daniel Dara til behandling for anden gang i kampen, og det var ikke en stor overraskelse, at han ikke kom ud til anden halvleg, hvor efterårets finregn var stilnet af, og hvor FREM altså skulle forsøge at finde kræfter til at bringe sig foran for tredje gang i kampen.

Det stod hurtigt klart, at det godt kunne blive en svær opgave.

FREMs spil virkede usammenhængende i det første kvarter af anden halvleg. Vanløse havde bolden mere, end tilfældet havde været i første halvleg, og det lykkedes gæsterne at komme til holdets første hjørnespark syv minutter inde i anden halvleg.

2. halvleg faldt i kvalitet – Foto Preben Pathuel

Det hjørnespark kom der ikke noget ud af, og begge hold havde svært ved at skabe gennembrud i denne fase af kampen. Men så fik Vanløse en gave.

FREMs Emil Schou Jørgensen og Rasmus Wedege misforstod hinanden med det resultat, at Emil Schou Jørgensen i en forholdsvis upresset situation løftede bolden forbi sin egen keeper. Der gik et sus igennem publikum i det halvandet sekund, det tog for bolden at flyve fra Emil Schou Jørgensens fod og ind i egne netmasker til føring til Vanløse.

Det var anden gang i denne sæson, FREM lavede selvmål. Mohammed Youssef var også uheldig at score i eget net i udekampen mod KFUM Roskilde (1-1).

Kort tid efter Emil Schou Jørgensens uheldige tilbagelægning valgte René Henriksen at tage ham ud og bringe Armend Aslani i spil.

Han var et frisk pust med flere gode løb i FREMs venstre side, men han manglede ofte mulighed for at sætte andre i scene med indlæg fra fløjen.

Ellers må man sige, at FREMs spil nu ikke bare var usammenhængende. Det virkede decideret fantasiforladt og uden tro på, at det kunne lade sig gøre at komme tilbage i kampen.

Aslani kom måske en anelse for sent på banen – Foto Preben Pathuel

Vanløse ville heller ikke alverden, men gæsterne virkede til at være i kontrol. I lange passager spillede de bolden rundt om FREM-spillerne, som havde svært ved at erobre kuglen.

Og så virkede de hvidblusede trods alt en smule farligere i angrebene.

Tobias Kjelfred forsøgte at overliste Rasmus Wedege med et skudforsøg fra midtercirklen. Bolden passerede Rasmus Wedege, men den var også for langt til venstre, så det endte med målspark til FREM ved den lejlighed.

Senere var forsvarsspilleren Daniel Nielsen (med hvid hjelmfarve!) nærgående med et hovedstød i venstre side af straffesparksfeltet, men han kunne ikke få drejet hovedet tilstrækkeligt til at få retning nok på sit forsøg.

FREMs bedste forsøg i anden halvleg kom et kvarter før tid efter et hjørnespark, hvor bolden havnede ved Jakob Skovgaard Larsen, som fra kanten af feltet fyrede et missil af mod målets venstre side, hvor Lasse Krogh måtte præstere en flot redning for at redde til hjørne.

Derudover forsøgte værterne sig med en række indlæg, der enten savnede adresse – eller hvor Lasse Krogh ret enkelt kunne udnytte fordelen af, at han måtte bruge sine hænder.

FREM forsøgte at smide flere folk frem til sidst for dog at redde et point, men det var uden den store effekt. Viljen og energien var der, men holdet kunne ikke skabe de nødvendige chancer til at åbne Vanløses defensiv.

På den baggrund tog udeholdet sejren, og dermed har FREM nu ikke vundet i fem divisionskampe i træk.

Holdet dumpede ned på fjerdepladsen, fordi Dalum samtidig vandt 2-0 hjemme over bundproppen Herlev. Vigtigere var det måske, at KFUM Roskilde på rækkens andenplads ikke vandt, da holdet spillede 1-1 ude mod IF Lyseng.

Nu venter Herlev på udebane i næste runde for FREM. Og vi er nu derhenne, at FREM skal vinde den kamp for at hænge på i toppen af 3. Division.

spillerne trænger vist til en positiv oplevelse – Foto PrebenPathuel

Matchfacts

FREM – Vanløse 2-3 (2-2)

Mål
1-0Matthias Andersen (13.)

1-1 Daniel Dara (17.)

2-1 Oliver Andersen (35.)

2-2 Daniel Dara (41.)

2-3 Emil Schou Jørgensen (selvmål, 59.)

Advarsler

FREM: Oliver Andersen (81.), Isak Tånnander (89.)
Vanløse: Simon Torp Haages (11.), Daniel Dara (22.)

Holdopstillinger

FREM: Rasmus Wedege – Mohammed Youssef, Rasmus Grønne Jensen, Emil Schou Jørgensen, Frederik Sundstrup – Jakob Skovgaard Larsen – Isak Tånnander, Frederik V. Kristensen, Jacob Pind, Matthias Andersen – Oliver Andersen

Vanløse: Lasse Krogh – Marius Qvarnstrøm, Nicolai Vestergaard Johansen, Daniel Nielsen, Daniel Dara – Storm Jacob Jung, Simon Torp Haages, Christian Thorup, Kasper Sindahl Lauritzen – Ayoub Sørensen, Tobias Kjelfred

Udskiftninger

Vanløse: Marius Lang ind for Daniel Dara (46.)

Vanløse: Tim Risvig ind for Christian Thorup (46.)

FREM: Christian Bramsborg ind for Mohammed Youssef (46.)

FREM: Armend Aslani ind for Emil Schou Jørgensen (64.)

Vanløse: Esajas la Cour ind for Simon Torp Haages (67.)

Vanløse: Morten Nielsen ind for Ayoub Sørensen (67.)

FREM: Oliver Møller-Jensen ind for Frederik V. Kristensen (73.)

Vanløse: Emil Bodholdt-Larsen ind for Tobias Kjelfred (90. + 1.)

For FREM blev Kristoffer Dirksen, Frederik Balslev, Philip Herslov og Vitus Sindahl (målmand) ikke benyttet

Dommer: Jacob Stausgaard Kobberrød

Tilskuere: 723

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk