Lokalderby mod naboerne

I en sæson med mange nye bekendtskaber fra hele landet er det blevet tid til en kamp mod nogen, vi kender ganske godt. Vanløse IF gæster Valby Stadion lørdag d. 2. oktober kl. 14.00. Billetterne er i salg nu, og de kan købes på følgende link:

KØB DIN BILLET TIL FREM – VANLØSE HER

Dørene åbner en time før kampstart, så kom gerne i god tid, så du er sikker på at være på plads fra start af.

Holdet har brug for al den støtte, de kan få fra det trofaste publikum, så de kan mærke, at vi står sammen om at skaffe den sejr, vi trænger til.

Skarpheden skal findes igen

Når man spiller mange kampe uafgjort, som FREM har gjort på det seneste, så er det udtryk for, at man er svære at vinde over. Det samme billede så vi i efteråret sidste år, hvor vi gik ubesejrede igennem. I denne sæson har vi fået lidt færre point, end vi har spillet til, og det skyldes blandt andet, at skarpheden er forsvundet en smule.

Vi skal score flere mål på de chancer, vi tilspiller os. Det ved angriberne selvfølgelig godt, og de arbejder hårdt på at finde målformen igen. Det skal nok komme – måske allerede lørdag.

På samme måde skal defensiven sørge for at være skarpe hele vejen hjem, så vi ikke smider unødige point til sidst i kampene. Det er nemt at sige, og også det arbejdes der hårdt på til træningerne. Helt afgørende for begge dele er, at vi alle bevarer troen og fortsætter støtten. Derfor er fansene så vigtige – ikke mindst på hjemmebane.

Statistikken peger på kryds

Udover at FREM i de sidste 4 kampe i 3. Division er gået fra banen med et enkelt point, så er de seneste 3 indbyrdes kampe mod Vanløse endda også endt uden vinder. Vi skal faktisk tilbage til en begivenhedsrig pokalkamp i 2016 for at finde seneste sejr til et af holdene, da FREM vandt 4-3 i en kamp, hvor Vanløse næsten nåede tilbage efter at have været nede 0-4.

Det skal vi ikke skele for meget til, men vi skal i stedet ud og vise, at vi vil op i top 2 så hurtigt som muligt, og til det formål kræves en sejr lørdag.

Vanløse er startet med 11 point i de første 9 kampe, og de er en del af det store felt af klubber, som med god ret kan gøre krav på en plads i den bedste halvdel, når rækken deles over på midten. Pt indtager de 8.pladsen, men ligger á point med VSK Aarhus, som er nummer 6 og dermed over stregen.

FREM ligger 3 point foran Vanløse som nummer 3 i rækken og jagter Roskilde KFUM på andenpladsen. Det tegner som forventet til at blive et tæt løb om top 6, da alle kan tage point mod hinanden.

Velkendt topscorer vender tilbage

Vanløses topscorer i denne sæson er Ayoub Sørensen, som jo spillede i FREM indtil sommerferien. En række operationer og genoptræning gjorde, at Ayoub ikke rigtig fik vist sine mange talenter i den tværstribede trøje, men det gør han i høj grad nu i Vanløses traditionelle hvide trøje i stedet. Det er første gang siden skiftet, at Ayoub Sørensen er tilbage på Valby Stadion, og han vil sikkert gerne vise, at der er mere i posen, end han nåede at vise senest.

Vores forsvar kender dog Ayoub Sørensen ganske godt, og de har nok også nogle tricks i baghånden, så det bliver FREM, der kommer bedst ud af den duel.

Vanløse har et fint sammenspillet og energisk hold, som på ingen måde skal undervurderes, og på det seneste har de vist, at de kunne vinde ude over Roskilde KFUM og endda næsten vinde over Superligaholdet fra Vejle i pokalturneringen. Sidstnævnte kamp endte dog spektakulært med, at Vejle indhentede VIFs føring og endda vandt kampen ved at score 3 mål i overtiden(!).

Begge hold vil helt sikkert være top tændt til kampen, og vi håber, at rigtig mange tilskuere og fans vil finde vej til det eneste rigtige lokalbrag i Valby her i efteråret.

God kamp til alle – og kom så fremmerne!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk