Stort overskud

På den ordinære generalforsamling i Boldklubben FREM, som afholdtes 28. september, kunne klubbens kasserer, Stine Buch – med kyndig assistance fra forgængeren, Thorkild Andersen – præsentere et flot årsregnskab. På trods af nedlukning og en stribe svære udfordringer kommer Boldklubben FREM ud af regnskabsåret med et overskud på hele 412.000 kroner.

Martin E. Jensen får overrakt Svend Petersens Ærespokal 2021 Foto: Simon Nyborg

Ærespokal til Martin E. Jensen

Som traditionen byder uddeltes den prestigefyldte Svend Petersens Ærespokal til en fremmer, som har gjort en ekstra indsats for klubben i en årrække. Og dette års modtager har i den grad taget sin tørn for klubben og mere til. Martin E. Jensen er nærmest født ind i klubben, har spillet ungdomsfodbold for FREM og repræsenteret klubben på ungdomslandshold. Han blev en yderst populær spiller på førsteholdet, og han har sidenhen både fungeret som træner og især som ‘primus motor’ i at få rejst ungdomsafdelingen til det, den er i dag.

Stort tillykke til Martin E. Jensen med æren og pokalen!

Ny formand: Benny Juul Davidsen

På generalforsamlingen var der også valg af ny formand. Per Jakobsen genopstillede ikke, og i stedet faldt valget på Benny Juul Davidsen.

Benny Davidsen har varetaget næsten alle roller i klubben lige fra Forældreforeningen til talentchef, administrator, ungdomsformand og holdleder. Og nu er det altså som formand, Benny kommer til at bruge sine kræfter.

I kraft af sit store engagement og mange tidligere funktioner har Benny Davidsen en stor indsigt i Boldklubben FREM på alle niveauer og i alle hjørner, og vi byder varmt velkommen i formandsstolen til Benny!

Referat og generalforsamlingen forefindes her, når det er klart.