FREM tabte hjemme til bundproppen – men bevarer førstepladsen

Kampreferat

FREM leverede en mindre heldig indsats og måtte se sig slået 1-2 på eget græs af bundproppen Marienlyst, der fik sin kun femte sejr i 29 kampe. Alligevel ligger FREM stadig nummer et i kvalifikationsspillet.

Specielt første halvleg af kampen mod de allerede nedrykningsdømte fynboer var en sløj omgang fra FREMs side, der savnede energi og fart i spillet – måske fordi kampen ikke havde den store betydning for nogen af holdene.

FREM-træner René Henriksen havde foretaget en enkelt ændring i forhold til tirsdagens udekamp mod Skovshoved (2-1). Daniel Anusic var røget på bænken, og i stedet gjorde Abdoulie Njai comeback, efter at han var blevet skadet i sidste weekends udekamp mod Dalum (1-3).

Abdoulie Njai begyndte dog kampen i højre side, men han skiftede senere til den venstre side, hvor han har opereret i det meste af foråret.

Desuden begyndte FREM i en 4-4-2 formation, hvor holdet ellers længe har spillet 3-5-2.

Marienlyst – der inden denne kamp havde indkasseret 67 mål – kom til gengæld i en stram 4-1-4-1 opstilling, hvor Ronny Larsen og Mathias Danielsen skiftedes til at ligge hele fremme.

FREM begyndte egentlig fornuftigt nok med et forsøg fra distancen fra Abdoulie Njai, som allerede efter et halvt minut testede Marcus Sørensen i Marienlysts mål

Men derefter virkede hjemmeholdets spil omstændeligt og med for lidt tempo. FREM spillede nærmest som om, målene ville komme af sig selv.

Men efter 20 minutters spil lykkedes det trods alt for FREM at tilspille sig en ret stor chance.

Abdoulie Njai sendte med et fikst vip bolden frem i straffesparksfeltet til Daniel ’Elly’ Pedersen, som spillede hurtigt mod højre til Gorm Hansen, der fik et frit skud på mål. Han tordnede bolden på overliggeren, hvorefter den sprang ud til Tonni Adamsen, der via Daniel ’Elly’ Pedersen sendte kuglen en anelse til højre for gæsternes bur.

FREM havde så afgjort haft det meste spil på dette tidspunkt. Marienlyst havde kun vovet sig frem ved et par lejligheder og afsluttet med et par meget optimistiske langskud.

Men fem minutter efter den store FREM-chance gik det galt for værterne.

Sløset opspil af FREM betød, at Marienlysts Mathias Danielsen kunne sætte et kontraangreb i gang. Han løb det meste af en banehalvdel ned mod FREMs straffesparksfelt, inden han lagde bolden på tværs til Ronny Larsen i straffesparksfeltets venstre side.  Han tog yderligere et træk mod venstre, og lige inden den tilbageløbende Victor Christiansson kunne nå at sætte en tackling ind, lagde Ronny Larsen bolden forbi Marco Brylov i FREM-målet og over i det lange hjørne.

FREM har stadig hele rækkens bedste forsvar med kun 25 baglænsmål – ligesom AB og Kolding i oprykningsspillet. Men det er dog værd at notere sig, at med Marienlyst-scoringen var det tredje kamp i træk, modstanderne scorede mod FREM – og syvende kamp ud af de seneste otte.

Fem minutter efter målet sløsede FREM igen med opspillet, og denne gang stak Ronny Larsen afsted i venstre side. Han endte med at sende bolden skråt bagud til Laurits Hvidtfeldt, der havde tid til at få bolden under kontrol, inden han fra kanten af feltet sendte den en anelse over FREMs mål.

Men det sløsede opspil blev ved, og otte minutter før pausen var det tæt på igen at koste mål. Men her slap FREM med skrækken, da Mathias Danielsen fra kanten af målfeltet headede lige over mål.

To minutter senere var det FREMs tur til at få en god hovedstødsmulighed. Det var Andreas Lundberg, der var søgt med på et hjørnespark, og Victor Christianssons hjørnespark lå faktisk godt for ham. Han fik dog ikke ordentligt træf på kuglen, der strøg på tværs af målet.

I stedet kunne man kort før pausen notere sig et ganske kvalificeret frisparksforsøg fra Marienlysts Jonas Skærlund. Der var både knæk og bræk i bolden, men Marco Brylov fik på fornuftig vis bokset bolden væk.

René Henriksen valgte i pausen at reagere på stillingen ved at skifte Gorm Hansen ud med Hamid Khalidan, der kom ind på midtbanen. I stedet rykkede Tonni Adamsen længere frem på banen.

Det var tæt på at give bonus allerede efter tre minutters spil, hvor Tonni Adamsen steg til vejrs i højre side af straffesparksfeltet efter godt opspil i FREMs venstre side. Det lykkedes dog for Marcus Sørensen med en refleksredning at forhindre Tonni Adamsen i at veksle hovedstødschancen til et mål.

Lidt senere lik Daniel ’Elly’ Pedersen spillet sig selv fri til en afslutning i en presset situation, men hans forsøg endte lidt til højre for målet. Og i stedet opstod der et par minutter senere problemer i den anden ende.

Marienlyst fik frispark i højre side, som Ronny Larsen slog ind i feltet. Bolden hoppede en enkelt gang, inden den endte hos Mathias Danielsen, som blandt venner og fjender fik prikket læderet forbi Marco Brylov til 2-0 til gæsterne.

Det var skidt for FREM, som stadig kun har vundet en enkelt kamp i denne sæsons 2. Division, når modstanderne har scoret først. Det var hjemmekampen mod Kjellerup (6-2). Og det er endnu ikke lykkedes at få point, når modstanderne har ført med to mål.

Men man kan da forsøge. Og midtvejs i anden halvleg kom FREM i en tre-mod-tre situation, hvor Tonni Adamsen i midten valgte at lægge bolden til højre mod Frederik Roepstorff, der skød på mål – men noget over.

I stedet fik FREM tre minutter senere i bogstaveligste forstand en hjælpende hånd.

I en forholdsvis upresset situation ville Marienlysts Jonas Grieg sparke bolden væk. Men han ramte sig selv på armen, og da det foregik i det kriminelle felt, pegede dommer Christian Ginderskov Hansen på pletten.

Straffesparket var en sag for Daniel ’Elly’ Pedersen, som satte bolden til højre for Marcus Sørensen og stensikkert reducerede til 1-2.

I den efterfølgende periode ramte Abdoulie Njai sidenettet, og Tonni Adamsen ramte nok en gang overliggeren for FREM. Men ind ville bolden tilsyneladende ikke.

I dommerens tillægstid satsede FREM alt på et hjørnespark, hvor selv Marco Brylov gik med op. Det lykkedes dog for Marcus Sørensen at sikre sig læderet efter et FREM-forsøg, og så måtte Marco Brylov ellers løbe stærkt den anden vej.

Til allersidst var Tonni Adamsen tæt på med et hovedstødsforsøg fra kort afstand, men her reddede Marcus Sørensen ude ved venstre stolpe.

Chancerne var der med andre ord. Men kampen understregede, at FREM i denne sæson har svært ved at score – især når modstanderne har scoret først.

Det lykkedes i hvert fald for hårdt prøvede Marienlyst at kæmpe sig til en sjælden sejr. Men FREM ligger stadig nummer et i kvalifikationsspillet, fordi Hillerød samtidig spillede 2-2 med Dalum, og Slagelse tabte 0-1 i Vejgaard.

FREMs næste kamp er på udebane mod nedrykningstruede Odder 1. juni kl. 14.00.

Matchfakta:

FREM – Marienlyst 1-2 (0-1)

Mål:

0-1 Ronny Larsen (25.)

0-2 Mathias Davidsen (61.)

1-2 Daniel ’Elly’ Pedersen (71., str.)

Advarsler:

FREM: Andreas Lundberg (72.), Frederik Roepstorff (88.), Christian Bramsborg (90.)
Marienlyst: Mathias Munk Jensen (36.), Ronny Larsen (83.)

Holdopstillinger:

FREM: Marco Brylov – Christian Bramsborg, Kristoffer Dirksen, Andreas Lundberg, Kenneth Thinter – Abdoulie Njai, Victor Christiansson, Tonni Adamsen, Frederik Roepstorff – Gorm Hansen, Daniel ’Elly’ Pedersen

Marienlyst: Marcus Sørensen – Simon Haages, Morten Munk, JonasGrieg, Markus Bay Jensen – Mathias Munk Jensen, Laurits Hvidtfeldt, Jonas Skærlund, Oliver Danielsen, Ronny Larsen – Mathias Danielsen

Udskiftninger:

FREM: Hamid Khalidan ind for Gorm Hansen (46.)

Marienlyst: Mikkel Nielsen ind for Jonas Skærlund (56.)

Marienlyst: Jonas Eigaard ind for Laurits Hvidtfeldt (74.)

Marienlyst: Anton Olsen ind for Mathias Danielsen (86.)

FREM: Frederik Sundstrup ind for Abdoulie Njai (87.)

For FREM blev Daniel Anusic, Kevin Okore, Magnus Davidsen og Jesper Næsby (målmand) ikke benyttet.

Dommer. Christian Ginderskov Hansen

Tilskuere: 475

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk