Debut til tre af vores egne unge talenter

Klubbens egne talenter Christian Bramsborg, Kevin Okore og Magnus Davidsen sætter ord på debuten på førsteholdet.

FREM mod Hillerød den 4. maj 2018 – scenen er Valby Stadion. To spillere tager træningstøjet af og gør sig klar til deres debut på FREMs førstehold.

Christian Bramsborg har været i truppen siden vinter, da han blev rykket op fra klubbens U23 hold. Han er 19 år, og nu har han spillet 4 kampe. En debut, som han har kæmpet hårdt for, siden han kom til klubben som ungdomsspiller fra Lyngby i 2014.

– Hvordan var det at få debut?

“Det var selvfølgelig rigtigt fedt at få debut. Det betyder rigtigt meget for mig, især når jeg har været i klubben i så mange år. Selve kampen og resultatet gik ikke vores vej, men udover det var det selvfølgelig fedt selv at komme ind!”

“Jeg vil rigtig gerne spille mere, men nu er jeg ikke så gammel endnu, så der masser tid. Jeg ved, der også er meget, jeg skal forbedre, så det kræver bare hårdt arbejde. Så jeg klør på,” siger Christian Bramsborg.

Også 19-årige Kevin Okore fra klubbens U19 hold fik debut samme dag. Kevin Okore er en af profilerne på klubbens U19-hold, og han har, siden han kom til FREM fra Kastrup, stræbet efter denne dag.

“Det var rigtig dejlig følelse at få sin debut for FREM. Det er noget, jeg har stræbet efter, siden jeg kom til klubben. Og det var dejligt at kunne få den på eget græs med vores fantastiske FREM-fans i ryggen.”

“Det betyder meget at få chancen på førsteholdet; det viser bare, at træneren og klubben tror på en, og det er godt at få noget anerkendelse for det arbejde, man laver ude på træningsbanen. Det giver mig selvfølgelig osse noget blod på tanden for at udvikle mig mest muligt, så jeg kan få noget mere spilletid på førsteholdet,” siger Kevin Okore.

Og i sidste spillerunde mod Skovshoved blev det så debut til bare 17-årige Magnus Davidsen, der har trådt sine første støvler i FREM og fik drengedrømmen om debut opfyldt. Magnus spiller ligeledes på klubbens U19-hold.

“Det er en helt fantastisk følelse at få sin debut. I den klub jeg har spillet og åndet for hele min tid som fodboldspiller. Det er en kæmpe drengedrøm, der er gået i opfyldelse og noget, jeg har arbejdet hårdt at for kunne opnå. Det hårde arbejde er selvfølgelig ikke slut, og jeg vil arbejde lige så hårdt nu for at få flere minutter for denne fantastiske klub,” siger Magnus Davidsen.

Alle tre får ros med på vejen

Det er tre spillere, som har udviklet sig rigtig flot i år. De tager ansvar på henholdvis U19 og U23 og arbejder rigtig hårdt for at blive bedre. De har vist sig godt frem og er spillere, der kan udvikle sig til fremtidige faste førsteholdsspillere.

Og så er det også en cadeau til alle vores ungdomstrænere, der har været med til at udvikle vores unge spillere. Magnus har spillet U19, selvom han var U17 spiller, og er blevet matchet opad. Vores trænere er rigtig gode til at skabe nye udfordringer for vores unge, når spillerne har det ekstra,” siger Sportschef Dennis Poulsen.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk