BK FREMHeader – Undersider

FREM tabte til Skovshoved – og må i nedrykningsspillet

Kampreferat

FREM tabte 0-1 i grundspillets sidste kamp på hjemmebane mod Skovshoved, og dermed står den på nedryknings-slutspil i resten af foråret.

Takket være et tidligt mål af Anders Thomsen i begyndelsen af anden halvleg fik Skovshoved en noget heldig sejr, som de endda kunne have udbygget takket være et straffespark, som FREM-målmand Marco Brylov dog reddede i flot stil. Sæsonens helt store problem – den manglende målscoring – endte med at koste for FREM.

På forhånd vidste FREM, at der med største sandsynlighed skulle en sejr til for at komme i oprykningsspillet. Og selv med tre point ville det ikke en gang nødvendigvis være nok, da et af de tre foranliggende hold også skulle sætte point til.

FREM kunne med andre ord ikke selv afgøre sagen, men med en sejr var chancen nu på forhånd ganske god på denne grå forårsdag, hvor en strid nordøstenvind gjorde forholdene noget besværlige for spillerne – og til en kold fornøjelse for de 1.035 tilskuere.

FREM-træner Lasse Holmgaard havde foretaget tre udskiftninger i forhold til det hold, som i sidste weekend havde spillet 0-0 i Vanløse. Mikkel Andersson havde karantæne, Marius Finsen var røget på bænken, mens Beran Camili ikke var i truppen.

I stedet var der comeback til Frederik Sundstrup i midterforsvaret, til Tonni Adamsen på den offensive midtbane og til Daniel Anusic i angrebet. På bænken var Hamid Khalidan tilbage, og der var også blevet plads til Andreas Lundberg, som fik sæsondebut, da han kom på banen i anden halvleg.

FREM dominerede fra første fløjt, men i de første 15 minutter lykkedes det ikke at få omsat overvægten i spil til store chancer.

Efter et kvarters spil modtog Benjamin Warlo imidlertid en lang fremlægning i straffesparksfeltet, og han fik også skudt på mål. Men her lykkedes det for Skovshoveds Silas Trier Madsen at få blokeret således, at bolden røg ud til en indkast.

Et par minutter senere fik FREM etableret et kontraangreb efter et hjørnespark til Skovshoved, som endte med en tre-mod-tre situation. Tonni Adamsen fandt med en glimrende indenomsaflevering Daniel Anusic i højre side af straffesparksfeltet, og han fik også skudt på mål. Skovshoveds målmand, den tidligere FREM-keeper Frederik Mehder, reddede dog uden de helt store problemer.

FREM fortsatte med at dominere begivenhederne, og efter en god halv times spil gav det en stor mulighed.

Abdoulie Njai satte sig igennem i venstre side og fandt Benjamin Warlo midt i straffesparksfeltet. FREM-angriberen tog en dribling, og selvom Frederik Mehder efterfølgende fik blokeret forsøget, fortsatte bolden mod mål, hvor Skovshoveds Frederik Thyssen fik sparket den væk på selve mållinjen.

Seks minutter senere fik FREM frispark tæt på straffesparksfeltet begået mod Tonni Adamsen. Han sparkede selv og sendte bolden mod mål med et fladt skud udenom forsvarsmuren, som tvang Frederik Mehder til at præstere en redning.

Skovshoved var sjældne gæster i FREMs straffesparksfelt i første halvleg, men de blev nærgående lige før pausen.

På et langt angreb var venstrekanten Matin Hussain gået med frem. Han havde chancen for at skyde på mål, men han valgte at drible og endte med at få hjørnespark ud af anstrengelserne. Her måtte Marco Brylov efterfølgende bokse bolden væk, og selvom Skovshoved fastholdt angrebet, kom der ikke mere ud af det, for dommer Frederik Lysemose Hoffmann valgte kort efter at fløjte til pause.

Det var 13. gang ud af 22 mulige i denne sæson, FREM gik til pause med stillingen 0-0.

Anden halvleg begyndte med en lidt tilfældig mulighed til FREM, hvor Tonni Adamsen skød på mål. Bolden ramte en Skovshoved-spiller og ændrede retning, og det var nær blevet farligt for gæsterne, men den situation endte med hjørnespark.

Herefter fik Skovshoved en opblomstring og syv-otte minutter senere fik holdet sin hidtil bedste mulighed, da FREM mistede bolden i venstre side. Udeholdet byggede op i området mellem straffesparksfeltet og sidelinjen, og bolden endte midt for mål hos Simon Bræmer. Han trykkede hurtigt af, og heldigvis for FREM sendte han bolden forbi mål.

Men det var et varsel om, hvad der skete et par minutter senere.

Efter at Abdoulie Njai havde headet over mål – og var dømt offside – etablerede Skovshoved et modangreb, hvor de byggede op i højre side. På et indlæg endte bolden helt ovre i straffesparksfeltets venstre side, hvor Anders Thomsen var løbet i ryggen på FREM-forsvaret. Han tog bolden med sig med hovedet. Marco Brylov gik godt ud imod Skovshoved-angriberen, men selvom FREM-målmanden fik blokeret hans forsøg, var det ikke tilstrækkeligt til at forhindre bolden i at gå under ham og ind i netmaskerne.

Herefter var FREM i den situation, at de skulle score to gange, og det så umiddelbart svært ud.

Lasse Holmgaard foretog en dobbelt udskiftning, og FREM intensiverede presset på modstanderne. Men det var Skovshoved, der fik den største mulighed, da der manglede 20 minutter af kampen.

Efter et indkast i Skovshoveds højre side rev Frederik Roepstorff efter dommerens opfattelse Skovshoveds Marco Sander Petersen omkuld i det kriminelle felt, og Frederik Lysemose Hoffmann pegede derfor på pletten.

Simon Bræmer stod klar til at eksekvere og placerede bolden til højre for sig selv. Det havde Marco Brylov dog luret, så FREM-målmanden kastede sig, og han nåede ud til bolden, satte labberne på og sendte den ud i åbent spil.

Det var en flot redning, og den holdt FREM inde i kampen, som nu blev et rent bombardement mod Skovshoveds mål.

Lasse Holmgaard satte nu også Hamid Khalidan på banen, men Skovshoved forsvarede sig godt, og trods FREMs store overtag i spil havde holdet svært ved at tilspille sig helt åbne målchancer.

Abdoulie Njai havde en god hovedstødschance, som Frederik Mehder reddede, og da stadionuret nærmede sig de 90 minutter lykkedes det faktisk for Victor Christiansson at sende bolden i mål.

I første omgang var indskiftede Alain Mateso kommet alene med Frederik Mehder, der imidlertid fik tacklet ham i afslutningsøjeblikket. På det efterfølgende indkast endte bolden efter lidt frem-og-tilbage hos Victor Christiansson, som fra kanten af feltet sendte bolden forbi alt og alle – inklusive Frederik Mehder – og ind i målet.

Alle troede, at svenskeren havde udlignet, men dommeren valgte at annullere scoringen, fordi han vurderede, at Alain Mateso i strafbar offside-position havde generet Frederik Mehders udsyn.

Derefter fusede opgøret ud, og FREM måtte se nederlaget i øjnene.

I de øvrige kampe i dansen om stregen vandt B.93 over Avarta, HIK måtte se sig slået af Middelfart, mens Slagelse og Vanløse spillede uafgjort. Endelig vandt Marienlyst over Hillerød, som ellers med en sejr kunne over bundholdet kunne have sikret sig en plads i top-6.

FREM leverede et grundspil, hvor det lykkedes at tage 14 point ud af 18 mulige mod de tre tophold. Det er et rigtig flot resultat.

Med nederlaget til Skovshoved blev det til 11 point ud af 18 mulige mod de tre bundhold. Her kunne det godt være blevet til flere. Men den væsentligste årsag til, at det ikke lykkedes at komme med i oprykningsspillet, kunne dog findes i opgørene mod de øvrige midterhold.

Hvis man kun tager de indbyrdes kampe imellem de seks midterhold, ser stillingen således ud:

Vanløse 10 4 5 1 17-11 17

B 93 10 5 1 4 14-9 16

HIK 10 4 3 3 16-14 15

Slagelse 10 3 6 1 12-11 15

Hillerød 10 3 1 6 9-19 10

FREM 10 1 3 6 5-10 6

I kampene mod de øvrige midterhold lykkedes det for FREM at tage tre point mod HIK, to mod Vanløse, et mod Slagelse og ingen mod hverken B 93 eller Hillerød.

Det var dette forhold – plus den manglende målscoring – som var skyld i, at FREM landede på den kedelige syvendeplads i grundspillet.

Til gengæld ligger FREM nu nummer et i nedrykningsspillet. Det begynder Anden Påskedag med en hjemmekamp mod Kjellerup kl. 14.00.

Matchfakta:

FREM – Skovshoved 0-1 (0-0)

Mål:

  • Anders Thomsen (55.)

Advarsler:

FREM: Frederik Roepstorff (70.), Abdoulie Njai (78.), Andreas Lundberg (83.), Marco Brylov (91.)

Skovshoved: Frederik Thyssen (38.)

Holdopstillinger:

FREM: Marco Brylov – Kristoffer Dirksen, Frederik Sundstrup, Kenneth Thinter – Gustav Gjøg, Victor Christiansson, Frederik Roepstorff, Abdoulie Njai, Tonni Adamsen – Daniel Anusic, Benjamin Warlo

Skovshoved: Frederik Mehder – Frederik Lorenzen, Silas Trier Madsen, Frederik Thyssen, Frederik Kragh Petersen – Marco Sander Petersen, Andreas Christiansen, Ruben Pedersen, Matin Hussain – Anders Junge, Simon Bræmer

Udskiftninger:

Skovshoved: Anders Thomsen ind for Anders Junge (15.)

FREM: Alain Mateso ind for Daniel Anusic (64.)

FREM: Andreas Lundberg ind for Gustav Gjøg (64.)

Skovshoved: Simon Skrøder ind for Andreas Christensen (66.)

FREM: Hamid Khalidan ind for Frederik Sundstrup (77.)

Skovshoved: Durim Qamili ind for Anders Thomsen (88.)

For FREM blev Marius Finsen, Kevin Okore og Jesper Næsby (målmand) ikke benyttet.

Dommer: Frederik Lysemose Hoffmann

Tilskuere: 1.035

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk