Førsteholdet spillede på udebane mod Copenhagen 1. Her gik vi først til gærdet i 35-overs-kampen og scorede 187 for tabet af 7 gærder. Super godt markspil af os gjorde, at vi fik bl.a. løbet 3 af deres spillere ud.

Ved gærdet havde vi stor tålmodighed, og 4 af vore spillere scorede over 20 point: Kumar 27, Nadu 30, Nord 27 og Laksemi 28.

I kampens sidste over passerede vi deres score, og endnu en sejr var i hus – og så mod et hold som vi må anse for at være et af turneringens bedste.

Vi har kun tabt til turneringens førerhold Glostrup 2. Men turneringen er kun lige startet, så der er lang vej endnu.

Andetholdet ville ikke stå tilbage og viste specielt flot gærdespil af Hemanth 67, Brijan 57 og Inaran 34 not out. I alt blev det til 219 for tabet af kun 3 gærder på de 25 overs, som kampen var på. Tåstrup 2 opnåede kun 137 for 5 gærdefald.

FREM 2 fører turneringen med 3 sejre i samme antal kampe.

Anden pinsedag skulle FREM 3 spille mod Copenhagen 2 på hjemmebane. Det blev en rigtig gyser, selvom vi scorede hele 215 for 6 gærdefald på de 25 overs, kampen var på; Rasika 39, Amalka 37 not out.

Vore kastere kunne ikke få deres åbningsgærde ud, så de sneg sig langsomt op mod vor score. Da sidste bold i kampen skal kastes, skal de score 2 point for at vinde, desværre for os lykkes det lige netop, og vi måtte se sejren gå os af hænde.

Holdet havde stor ære af kampen, da den flotte score ikke ses hver dag.

-Ole Christiansen