På forhånd var Frem ikke levnet mange chancer mod 3F superligaens tophold – FC Nordsjælland – I pokalturneringen. Oven i købet kom FREM et stort nederlag mod AB i fredags i bagagen.

Men hvad skal der til for at FREM kunne forlade Valby stadion med skindet på næsen, og måske endda føle en anelse succes. Tja en ville selvfølgelig gøre det, men mindre ville også være ok, det værste ville nok være endnu en øretæve.

Frem havde ændret en smule på holdet siden i fredags, Emil Schou Jørgensen havde erstattet Kristoffer Dirksen i forsvaret og der var også blevet plads til Pablo Basarte og det havde givet Rasmus Louie Larsen en mere offensiv rolle.

På midtbanen havde Hocine Derrar fået pladsen som defensiv midt mens Isak Tånnander havde fået pladsen som enlig spydspids.

Sebastian Sørensen var chanceløs overfor en fri Daniel Svensson – Foto Preben Pathuel

Frem havde allerede fra kampens start rigtig mange spillere bag bolden, altså en defensiv start. FCN viste dog enkelt svagheder i kampens 5. minut skabte et langt indkast fra Rasmus Louie Larsen ravage da bolden dumpede ned midt i mellem et par FCN spillere som nærmest kom til at træde i bolden, desværre havde FREM ingen folk lige der.

Ellers var det mest FCN, et par gange lykkedes det at overspille FREM i højre side da Casper Lykke havde problemer med at dække to spillere op samtidig. FREM slap med et par hjørnespark som ikke gav nogen FCN chancer.

Det var FCN der havde kampens første rigtige chance da Rocco Ascone forsøgte sig med et skud, men bolden sad lige i favnen på FREMs målmand Sebastian Sørensen

Kort efter kom FCN foran, Daniel Svensson slap fri i højre side af feltet på kanten af offside og han sparkede bolden sikkert i mål.

Hocine Derrar spillede en solid kamp mod FCN – Foto Preben Pathuel

Målet fik FREMs træner team til at justere lidt på holdet, Isak Tånnander og Lucas Balck byttede plads og det viste sig at være en succes defensivt.

Selv om FCN sad på bolden det meste af tiden lykkedes det alligevel FREM at få en chance, det var i det 23. minut da Casper Lykke sendte bolden ind foran mål, til Rasmus Louie Larsen, men han blev tacklet i skudøjeblikket og bolden gik langt over mål.

FREM fik et hjørnespark i det 35. minut som endte med en skud mulighed til Søren Nørgaard som dog sendte bolden langt over mål.

Frem skiftede en enkelt gang i pausen Oliver Henneberg erstattede Lucas Balck.

FCN lagde hårdt ud fra start af anden halvleg, det eneste de dog fik ud af det var 4 hjørnespark som ikke gav nogle chancer. til gengæld fik Frem en mulighed i det 50. minut hvor Isak Tånnander fandt Rasmus Louie Larsen med en dyb stikning, men Frem spilleren sparkede bolden lige på FCN’s målmand

Lidt dramatik blev det også til i det 56. minut et frispark blev sendt ind i FCN’s felt hvor FCN’s Oliver Antman fik fat i bolden i skarp konkurrence med Rasmus Grønne som dog måtte opgive forfølgelsen da han fik en arm i hovedet af FCN spilleren, det så ikke helt ubevidst ud. havde der været VAR i pokal turneringen så var der formentlig været dømt straffe.

FREMs måske bedste spiller Rasmus Grønne så bister ud efter at have fået en arm i hovedet. Foto Preben Pathuel

I stedet for straffe måtte Emil Schou indkasserer gult for en tackling og også træner Rene Henriksen måtte i dommerens bog men det var nok mest for brok over det manglende straffespark.

FCN havde en mulighed i det 62. minut da Ben Engdal fra en lidt fri position i højre side sendte bolden over FREMs mål

Indskiftede Oliver Møller-Jensen havde et forsøg i det 68. minut men hans afslutning sad i favnen på FCN’s målmand

Kort efter forsøgte Nordsjællands Mads Hansen sig med et skud, men forbi FREMs mål

FREM havde faktisk chancen for scoring i det 76. minut da Pablo Basarte spillede Oliver Møller-Jensen fri men hans afslutning blev blokeret af FCN keeperen.

Frem satsede en lille smule til sidst selv om trætheden var begyndt at melde sig. det gav lidt flere muligheder bl.a. i det 86. minut hvor Mads Hansen slap fri i venstre side men sendte et skruet skud forbi FREMs mål. Samme Mads Hansen fik en mulighed mere i det 89. minut, denne gang var det inden for rammen, men Sebastian Sørensen fik på fornem vis vippet bolden over mål, til hjørnespark.

Kort efter fik Rasmus Grønne en skudmulighed i den anden ende men sendte bolden i favnen på FCN keeperen.

Søren Nørgaard sled og slæbte på midtbanen – Foto Preben Pathuel

I kampens overtid fik FREM sin største chance i kampen Oliver Møller-Jensen modtog bolden på kanten af feltet snød en FCN spiller med en snæver dribling og slap fri men hans afslutning blev blokeret til hjørnespark.

FREM kastede alle frem til hjørnesparket selv Sebastian Sørensen, Frem fik dog ikke noget ud af det men opfangede dog hurtigt bolden igen og fik fremtvunget endnu et hjørnespark som dog aldrig blev taget da kampens dommer Jonas Hansen på “tarveligste” vis fløjtede kampen af efter kun 3 et halvt minuts overtid.

Kampen sluttede med et smalt nederlag, i en kamp hvor Frem absolut kunne være sin indsats bekendt, faktisk havde man lidt følelse af sejr efter kampen.

De gode takter skal nu overføres til lørdagens vigtige kamp mod Thisted, som spilles kl. 14:00

FREM-Fc Nordsjælland 0-1 (0-1)
0-1 Daniel Svensson (17)

FREMs opstilling

Sebastian Sørensen

Casper Lykke, Emil Schou Jørgensen, Rasmus Grønne, Pablo Basarte

Rasmus Louie Larsen (60, Oliver Møller-Jensen), Frederik V. Kristensen (73, Jacob Skovgaard), Hocine Derrar, Søren Nørgaard (85 Kristoffer Dirksen), Lucas Balck (46, Oliver Henneberg)

Isak Tånnander (73, Oscar Brodersen)

Advarsler:
Emil Schou Jørgensen (57)
René Henriksen (58)

Dommer Jonas Hansen, København Ø

Tilskuere 2232

/cmh

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk