Siden corona-krisen brød ud, er donationerne strømmet ind til Boldklubben FREM. Hvilket er en helt uvurderlig hjælp for klubben, der mister tilskuerindtægter fra forårets mange og ofte meget velbesøgte kampe.

Støtten kommer ikke kun fra de mange fans, der melder sig ind i klubben som støttemedlemmer eller sender bidrag til virtuelle kampe. Eller fra de nuværende spillere, som har startet en cykelindsamling, hvor de kører langt og bringer støttepakker ud til fordel for klubben.

Nej, støtten kommer også fra tidligere profiler fra nær og fjern. Herunder fra meget fjernt.

Legendarisk støtte

Klublegenden, Per Wind, der for nye læsere er noteret for 590 kampe for FREM i perioden 1973-1993 samt en enkelt kamp i 1998, og som har vundet både Landspokalturneringen og sølv og bronze i Danmarksmesterskabet med FREM, har ikke bare selv støttet. Han har også skrevet rundt til en række tidligere 1. holdspillere og opfordret dem til at støtte.

Det har mange gjort. Bl.a. Per Winds søn, Morten, der helt usædvanligt nåede at spille en kamp i Danmarksserien for FREMs 2. hold med farmand på holdet.

Derudover har tidligere spillere som John ’Brutale’ Hansen, Birger Larsen, Bjarne Wigger-Jensen, Mogens Nielsen, Flemming ’ØB’ Clausen, Brian Juul og Ole Mørk støttet.

Eksotisk indslag

Prisen for fjerneste bidrag går til Terje Liverød. Helt fra Sydamerika er kommet et endog meget flot bidrag til indsamlingen. Nordmanden spillede for FREM først i 1980’erne og er i dag spilleragent bosat i Uruguay.

Terje Liverød er i øvrigt noget af en karakter. I Norge er han kendt for sit venskab med Diego Maradona, som han bl.a. har været agent for i Europa, og han er også manden bag at hente profiler som Claudio Pizzaro (den mest scorende udlænding i Bundesligaens historie) fra sydamerikansk til europæisk fodbold.

Endelig har de meget hjemlige legender på torsdagsholdet også sendt et fælles bidrag på 2.000 kr.

Vi bukker og takker alle for støtten!

Du kan også være med.

På MobilePay: 464325

Eller ved bankoverførsel til 1551 7065388, skriv ‘donation’.

Eller som støttemedlem for 50 kr./mdr. eller passivt medlem for 500 kr/./år her: https://bkfrem.dk/indmeldelse-passiv/