Lørdag den 18. april satte 5 af førsteholdets spillere sig op på cyklen og cyklede for FREM.

Turen rundt i hele København havde to formål: At udlevere de støttepakker, som glade Fremmere havde købt i løbet dagene inden og at indkøre ‘kilometerpenge‘ til klubben. Og selvfølgelig også at vise de smukke tværstribede trøjer frem i den fodboldløse tid, det er klart.

Støttepakkerne var et stort hit

Turen startede i klubhuset klokken 10.00, hvor cyklerne var læsset med støttepakker fulde af FREM-merchandise, og ruten var lagt efter bedste evne. De fem cykelryttere, Andreas Lundberg, Mikkel Andersson, Jacob Pind, Christian Bramsborg og Jonas Nørremark, sprang i sadlen og trillede ud for at møde Fremmere og fans over hele byen.

Alle steder, hvor de kom frem, blev de mødt af begejstring, store glade smil, trommesolo, kolde drikkevarer og varme rød-blå hjerter. Støttepakkerne blev i den grad modtaget – og bragt ud – med glæde.

Støt med kilometerpenge

Cykelturen var beregnet til at tage cirka 3½ time, men den varme modtagelse alle steder gjorde, at det i ægte Fremmerstil trak lidt ud på grund af hyggen.

Til sidst blev det til hele 41,6 kilometer for de 5 cyklende førsteholdsspillere. Det betyder, at hvis du vil støtte med kilometerpenge og dermed være med i lodtrækningen om en Hummel-spillertrøje med autografer, så skal du gange dit kilometerbeløb med 41,6 (eller deromkring).

Hvis du vil støtte med 5 kroner pr. kilometer, betyder det således 41,6 km x 5 kr, hvilket giver 208 kroner. 10 kroner pr. kilometer giver 416 kroner, 20 kroner pr. kilometer giver 832 kroner og så videre.

Beløbet sendes til MobilePay nummer 464325 med en besked a la “5 kr. pr.km.”, og så deltager du i lodtrækningen.

Stor tak fra alle sider

De cyklende spillere vil gerne sige kæmpestor tak til alle, der tog imod og heppede på vejen rundt i byen – det er virkelig godt at mærke fællesskabet og sammenholdet i FREM, selvom vi ikke ses til fodboldkamp lige for tiden.

Tak til alle, der har købt støttepakker og til alle, der støtter med kilometerpenge.

Klubben vil selvfølgelig også gerne sige tak til alle, der har deltaget – både cyklende spillere og Fremmere hjemmefra. Vi er både stolte og taknemmelige over den opbakning, som kommer til alle initiativer, uanset om de kommer fra klubben, fra fansene eller som i dette tilfælde fra spillerne selv. Tusind tak!

Også tak til Paulis Rødder og til vores gode partner BAUHAUS for at stille ladcykler til rådighed, så de mange støttepakker kunne komme ud til modtagerne.

Godt gået – og cyklet – allesammen, og held og lykke i lodtrækningen til alle, der støtter med kilometerpenge.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk