Tirsdag aften afholdt Boldklubben FREM sin ordinære, men corona-ramte generalforsamling.

Iført mundbind og med afstand mellem stolene blev mødet afholdt, og 45 medlemmer havde fundet vej – langt færre end sidste år, men ganske flot fremmøde restriktionerne og usikkerheden taget i betragtning.

Medlemmerne blev præsenteret for et stærkt regnskab med et overskud på lige knap 650.000 kr. Det efterlader klubben med en egenkapital på 730.000 kr. Det er et fantastisk flot resultat i omskiftelige tider med aflyste kampe og loft over tilskuertallet. Et resultat, der ikke mindst skyldes de mange tiltag til at rejse penge gennemført af fans samt nuværende og tidligere spillere i foråret.

Stor opbakning til fan-ejet selskab

Det vigtigste forslag på dagsordenen var forslaget om at give bestyrelsen mandat til at stifte et selskab til eliteaktiviteterne, hvor fans og sympatisører inviteres ind som medejere af selskabet sammen med klubben og forretningspartnere.

Der var stor opbakning og ros til forslaget, men også en god og saglig debat med mange kvalificerede spørgsmål og kommentarer. Det lover godt for klubben og medlemmernes evne og vilje til at blive aktive ejere af selskabet.

Processen er nu den, at der skal laves vedtægter, forretningsplan, samarbejdsaftale med klubben og prospekt med bistand fra advokat, revisor og konsulenterne fra Kooperationen, så selskabet kan stiftes.

På en ekstraordinær generalforsamling efter stiftelsen skal klubben vælge repræsentanter til selskabets generalforsamling og bestyrelse samt opdatere klubbens budget.

Hvis man er interesseret i at deltage i det videre arbejde med selskabet, har spørgsmål eller ønsker at skyde penge ind i selskabet, kan man skrive til næstformand Simon Nyborg på sn@bkfrem.dk.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk