Effektive FREM udspillede Skovshoved og bejler for alvor til top-6

Anusic scorede FREMs første mål. (Foto: Preben Pathuel)

FREM spillede en flot kamp i forsvaret, og da holdet samtidig var virkelig effektive i angrebet, endte det lørdag med en sejr på 4-0 ude over Skovshoved.

Skovshoved misbrugte først et straffespark, og derefter overtog FREM dirigentstokken, hvor tilbagevendte Tonni Adamsen scorede to gange, mens Daniel Anusic og Frederik Christensen scorede de to andre mål i den sikre sejr mod 2. Divisions bundprop.

FREM-træner Allan Ravn havde lavet to ændringer på holdet i forhold til kampen forrige fredag i Helsingør, hvor det takket være 1-1 var lykkedes for FREM at hente et point mod det suveræne tophold.

I forsvaret havde Andreas Lundberg erstattet Frederik Sundstrup. Og længere fremme på banen var der comeback til Tonni Adamsen, efter at han havde afsonet karantæne mod FC Helsingør.

Det betød, at Mikkel Andersson måtte begynde kampen mod Skovshoved på bænken.

Samtidig lagde Allan Ravn formationen 4-1-4-1 på hylden efter kampen mod topholdet. Holdet var gået tilbage til den mere velkendte 4-4-2.

FREM lagde optimistisk ud i oktobersolen på Leo Ground, og efter tre minutters spil kunne de tværstribede godt være kommet foran, da Kristoffer Dirksen var gået med frem på et hjørnespark i FREMs venstre side. Midterforsvareren leverede et glimrende forsøg med hovedet, men bolden endte trods alt en anelse over hjemmeholdets mål.

Kort efter var Frederik Christensen på spil i FREMs højre side, og hans indlæg havde Skovshoved lidt besvær med at få sparket ud af Lyngby-Taarbæk Kommune. Men væk fra målfeltet kom bolden dog.

Efter den fornuftige indledning fulgte dog en lang periode, hvor ingen af holdene var i stand til at skabe gennembrud eller chancer. Det blev for begge holds vedkommende mest til frem og tilbage. Og det er – som bekendt – lige langt.

Efter en halv time skete der dog noget, der kunne have givet kampen et ganske andet forløb, end den endte med at få.

Her dømte dommer Henrik Hansen straffespark til Skovshoved på grund af hands, og da der ingen protester var overhovedet, var det temmelig sikkert en korrekt beslutning.

Skovshoveds træner, Claus Holmegaard Larsen, lagde ansvaret for at eksekvere på Frederik Vincent, der tog tilløb og sendte bolden forbi FREMs målmand, Marco Brylov – og venstre stolpe!

Det blev også et mål til Frederik Christensen (Foto: Preben Pathuel)

Der var heldet i den grad med FREM, og det var det også ti minutter senere, hvor FREM byggede op i venstre side af straffesparksfeltet. Bolden endte hos Daniel Anusic, og vinklen blev lidt spids for ham, men han endte alligevel med at skyde på mål med et fladt skud fra små ti meters afstand.

Skovshoveds målmand, Frederik Mehder, fejlbedømte bolden, som endte i netmaskerne efter at være sluppet forbi den tidligere FREM-keeper i det korte hjørne.

Frederik Mehder vil ikke være helt stolt af sin indsats ved FREM-scoringen, men han var heller ikke fysisk helt på toppen. I pausen måtte han udgå på grund af sygdom og overlod pladsen til Stig Brylle Petersen fra anden halvlegs start.

Den nye keeper kom straks på prøve, da FREM fik et hjørnespark i højre side.

Bolden skruede indad, og målmanden havde lidt svært ved at bedømme dens retning. Han endte med at slå læderet lige ud til Kristoffer Dirksen, der skød på mål og ramte muren af blå spillere på linjen.

Havde bolden været over stregen? Det mente Skovshoved ikke, og det gjorde Henrik Hansen heller ikke, så spillet fortsatte.

I hele anden halvleg forsøgte Skovshoved at sætte FREM under pres, og i hele halvlegen må vi sige, at det ikke for alvor lykkedes. Hver gang et angreb truede med at se farligt ud, viste FREMs organisation sig fra den bedste side og fik lukket hjemmeholdet ned, så de måtte begynde forfra.

Det begynder at se lidt bedre ud for FREM det synes Andreas Lundberg sikkert også. (Foto: Preben Pathuel)

FREM var til gengæld farlige på kontraangreb, og ved et af dem – efter et kvarters spil af anden halvleg – modtog Tonni Adamsen en lang fremlægning. Han spænede fra Skovshoved-forsvaret og kom alene med Stig Brylle Petersen, som han overlistede ved at løfte bolden over ham og ind i målet.

Ti minutter senere blev det 3-0 til FREM, da Frederik Christensen scorede sit andet sæsonmål efter et glimrende gennembrud og indlæg fra Daniel Anusic i FREMs venstre side. Den tidligere Slagelse-angriber scorede jo også det enlige mål i FREMs seneste nederlag på 1-4 mod HIK.

Skovshoved fortsatte med at løbe sur i FREM-defensiven, og fire minutter før tid lukkede og slukkede Tonni Adamsen med sit andet mål, da han igen kom alene med Stig Brylle Petersen lidt i venstre side af straffesparksfeltet.

Situationen mindede en del om målet til 2-0, men denne gang valgte Tonni Adamsen at sende bolden forbi Skovshoved-målmanden og placere den tæt ved højre stolpe.

Det var Tonni Adamsens syvende mål i denne sæson, og det var hans sjette i de sidste fire kampe, som han har spillet.

Til allersidst var samme Tonni Adamsen tæt på at score hattrick, da han udnyttede, at Stig Brylle Petersen for anden gang i anden halvleg kom på en lille skovtur. Men her lykkedes det for hjemmeholdet at få afværget på selve mållinjen.

Resultatet 4-0 var en smule særpræget, for Skovshoved var egentlig ikke nedspillede. FREM optrådte bare med en meget større kynisme i begge ender af banen.

Foruden straffesparket havde Skovshoved et par meget optimistiske langskudsforsøg. I det store og hele havde Marco Brylov ikke ret meget at bestille undervejs i denne sejr til FREM.

To mål idag og Tonni Adamsen rykker pænt op på en delt anden plads på topscorer listen, i hvert fald indtil søndag (Foto: Preben Pathuel)

Det var første gang i denne sæson i 2. Division, at FREM vandt med mere end et mål. Og det var samtidig første gang, at FREM vandt, uden at modstanderne scorede. De to andre ’clean sheets’ har været nulløsninger mod B 93 og Avarta.

Endelig var det sjette kamp i træk, at FREM ikke tabte. Og dermed er holdet i skrivende stund oppe på den sjetteplads, der udløser oprykningsspil til foråret. Men uanset hvordan man vender og drejer det, ryger FREM under stregen igen, når søndagens kampe er spillet.

FREMs næste kamp er lørdag 12. oktober kl. 14.00 på hjemmebane mod angstmodstanderen Hillerød.

Kampfakta

Skovshoved – FREM 0-4 (0-1)

Mål:

0-1 Daniel Anusic (41.)
0-2 Tonni Adamsen (60.)
0-3 Frederik Christensen (71.)
0-4 Tonni Adamsen (87.)

Advarsler:

Skovshoved: Durim Qamili (11.), Marco Sander Petersen (36.), Simon Skibsted (79.)
FREM: Victor Christiansson (25.), Kristoffer Dirksen (27.)

Holdopstillinger:

Skovshoved: Frederik Mehder – Frederik Lorenzen, Mutu Raza, Frederik Vincent, Ahmed Iljazovski – Marco Sander Petersen, Silas Trier Madsen, Durim Qamili – Anders Junge, Frederik Frick, Simon Skibsted

FREM: Marco Brylov – Christian Bramsborg, Andreas Lundberg, Kristoffer Dirksen, Kenneth Thinter – Armend Aslani, Jacob Pind, Victor Christiansson, Daniel Anusic – Frederik Christensen, Tonni Adamsen

Udskiftninger:

Skovshoved: Stig Brylle Petersen ind for Frederik Mehder (46.)

Skovshoved: Gregers Arndal-Lauritzen ind for Frederik Lorenzen (52.)

Skovshoved: Frederik Oliver Jørgensen ind for Anders Junge (63.)

FREM: Mikkel Andersson ind for Jacob Pind (67.)

FREM: Sebastian Kroner ind for Armend Aslani (67.)

FREM: Jonas Nørremark ind for Christian Bramsborg (77.)

For FREM blev Rasmus Møller, Gorm Hansen og Jesper Næsby ikke benyttet

Dommer: Henrik Hansen

Tilskuere: 442

Se Preben Pathuels billeder her

Vinderfoto (Foto: Preben Pathuel)

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk