På generalforsamlingen blev der valgt nye medlemmer ind i Boldklubben FREMs bestyrelse.

Thorkild Andersen afløser Vanja Margrethe Lawaetz Schultz på kassererposten; der skal lyde et kæmpe tak til Vanja for rigtig godt samarbejde.

Nye ansigter er Martin E. Jensen, som fremadrettet skal styrke vores talentarbejde sammen med Christoffer Balle og Benny Davidsen og vores dygtige trænere. Martin er jo et kendt ansigt både som tidligere 1.holdsspiller og træner for 1.holdet.

Frans Barkler er også ny og har de sidste par år været inde som sponsor, arbejdet med nye ideer til merchandising og været en del af udviklingen af vision Kbh Idrætsby, som også bliver en af Frans’ ansvarsområder sammen med den kommercielle udvikling af FREM.

Som suppleant kommer 1.holdets tidligere tøjansvarlig Kim Bengtsson ind og skal blandt andet bidrage med klubhus og klubliv.

Brian Juul forsætter som suppleant med ansvar for de øvrige seniorer og klubarrangementer.

Flemming ‘ØB’ Clausen forsætter og nu som ansvarlig for børnefodbolden og pigefodbold.

Undertegnede forsætter som formand, og så er det glædeligt, at Simon Nyborg også forsætter og nu som næstformand i Boldklubben FREM.

Jeg glæder mig rigtig meget over den nye bestyrelse og til vores fælles arbejde for FREM.

Også en tak til Dennis Poulsen, som er stoppet i bestyrelsen, for hans indsats.

Der ligger en masse opgaver, hvor vi får brug en masse hjælp til at løfte de opgaver, der skal bringe vores klub det næste skridt, så tilbyd jer meget gerne på opgaver, som I har lyst og tid til at hjælpe klubben med.

Mvh

Per Jakobsen
Formand
Boldklubben FREM