Giuseppe Favasuli bliver ny træner for klubbens U23-satsning

Boldklubben FREM har indgået aftale med Giuseppe Favasuli om at blive cheftræner for klubbens U23-hold og dermed erstatte Martin E. Jensen.

Giuseppe Favasuli er ny U23-træner

Det er en særdeles erfaren træner, som nu overtager klubbens U23-hold. Favasuli har en fortid som cheftræner i flere divisionsklubber og har stået bag oprykninger med Fremad Amager fra 2. Division til 1. Division og i spidsen for AB Tårnby, der dengang gik fra Danmarksserien til 2. Division. Han har derudover været cheftræner for både Ølstykke i 1. Division og B93 i 2. Division. Senest har han været i HIK ungdom, men nu går turen til Boldklubben FREM.

Simon Olsen bliver ny assistent og udgør sammen med Frank Vorborg og holdleder Johnny Krüger det daglige team bag holdet. Christopher Balle, der er assistent på klubbens førstehold, får som tidligere skrevet her på siden ansvaret for at skabe sammenhængskraft mellem klubbens 1.hold og helt ned til ungdommen, og vil også indgå som en del af teamet.

”Vi skal takke Martin E. Jensen for en dedikeret indsats for klubben både som træner for divisions- og U23-holdet. Det seneste par år har han trukket et stort læs for klubben. Han har selv har valgt at prioritere familie og arbejde fremfor at arbejde videre med U23-holdet, og det respekterer vi naturligvis. Jeg tror på, vi siger på gensyn fremfor farvel til Martin,” siger sportschef Dennis Poulsen.

”Derfor var det vigtigt at få en fuldgod erstatning, og det har vi fået i Giuseppe. Vi får en fagligt dygtig træner med stor passion for fodbolden og erfaring fra både 1. og 2. Division i Danmark, som skal være manden, der sammen med resten af teamet skal genrejse klubbens U23-hold, for det er vigtigt for udviklingen, at vi går helhjertet efter at sikre klubben oprykning til KS i fremtiden.”

“Giuseppe har A-licens og har trænet i Danmark på højt niveau og spillet selv i både Italien, Skotland og her i Danmark, så han ved, hvad det kræver af spillerne, hvis de vil flytte sig, og han ved, hvad der skal til for at skabe et resultat. Så jeg ser meget frem til samarbejdet med Giuseppe og de øvrige i teamet,” siger han.

-Hvordan ser det ud med ambitionen om at få FREMs U23 op i Københavnsserien?

“Vi har flere dygtige unge spillere, som ikke nødvendigvis er klar til at gå direkte op i klubbens førsteholdstrup, og vi har en førsteholdstrup med reserver, som skal have kamptræning på så højt niveau som muligt. Så vi skal prioritere at skabe et stærkere træningsmiljø, fællesskab og setup på vores U23, og det er vi i gang med. Derudover så har vi en række spillere med kvalitet på vores U23, som er vigtige for klubben at holde fast i. Vi så i sommers, at vi hentede en række spillere udefra fra KS og DS til førsteholdet, og vi vil, hvis spillerne er dygtige nok, langt hellere hente dem fra egne rækker,” siger Dennis Poulsen.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk