U11-1 og 2 var i kamp mandag aften i Dragør. Mørke skyer og tordenvejr forsvandt fra himlen 15 minutter før kickoff, så begge hold kom i kamp 19.00 på de flotteste græsbaner, jeg nogensinde har set.

For U11-1 blev opstarten noget møg. Tre afbud betød et noget svækket U11-1 hold, men trods savnet af disse tre spillere viste U11-1 kæmpe fighterhjerte. Kampen var faktisk den bedste, de har spillet i år.

Dragør er rækkens bedste hold og har ikke tabt i turneringen, og derfor var drengene afklaret med en meget svær opgave. Den løste de meget fornemt og et 2-4 nederlag er noget, man kan leve med.

Alle spillede det bedste, de kunne, og fidusbamsen stod da også mellem tre spillere: David, Gustav og Omar, som fik den efter VAR-kendelse. Omar og Bjørn lavede vores to mål. Nu bliver det hyggetræning, inden vi drager afsted fredag til Falster og spiller Pinse Cup.

U11-2 fik derimod 3 point igen.

5-3 sejr over Dragør 2 og helt igennem en flot kamp af Simons tropper. U11-2, der har løftet sig, spillede Dragør ud af brættet i flere perioder og sejren var alt for lille. Adam lavede 3 kasser, men alle drengene gjorde det flot.

Tillykke til U11-2 med de 3 point!