FREM får besøg af Vejgaard

Kampoptakt

Boldklubben FREM – Vejgaard Boldklub
Mandag den 10. juni kl. 14.00
Valby Stadion

FREM fik tre flotte point med hjem fra Odder. På mandag venter endnu en jysk modstander, når Vejgaard kommer på besøg fra Nordjylland. Husk, at du kan købe din billet på forhånd her: https://fairbillet.dk/Store/Event/ByCompany/54

FREM tog tre point med hjem fra Spektrum Odder efter 3-1 sejren i lørdags. FREM kom ellers bagud efter blot halvandet minuts spil, men Benjamin Warlo formåede at udligne føringen kort efter pausen. Samme Warlo var igen på pletten i kampens slutminutter, da han scorede til 1-2. Daniel ’Elly’ Pedersen cementerede sejren i overtiden.

På mandag venter endnu en jysk modstander, når Vejgaard fra Nordjylland gæster Valby Idrætspark. Vejgaard ligger på fjerdepladsen med 39 point – syv færre end FREM. Vejgaard har vundet tre kampe i træk, og de er ubesejrede i fire kampe. Vejgaard vandt i weekenden 2-0 hjemme over FC Sydvest. Peter Højgaard modtog et rødt kort, så han er karantæneramt i kampen mod FREM. Vejgaards topscorer er Lasse Lund Storvang. Han har scoret 13 mål i sæsonen – heriblandt begge mål i Vejgaards 2-0 sejr i weekenden over FC Sydvest.

FREM og Vejgaard har mødt hinanden to gange før. Det var i 2. Divisions Kvalifikationsspil i 2017. Her vandt FREM begge opgør. Kampen på Valby Stadion blev vundet 1-0 på mål af Daniel Holm. Opgøret i Nordjylland endte med en 2-1 sejr til FREM. Jeppe Østenkær og Daniel Holm scorede for de tværstribede.

FREMs sejr over Odder i weekenden betød, at de fortsat indtager førstepladsen i Kvalifikationsspillet. FREM har 46 point, Hillerød har 45 point, og Slagelse på tredjepladsen har 41 point. Hillerød og Slagelse mødte hinanden i weekenden, og det endte med en Hillerød-sejr, så som det ser ud nu, er Slagelse midlertidigt hægtet af kampen om førstepladsen.

FREM skal vinde på lørdag, hvis ikke de vil risikere, at Hillerød overhaler indenom. Det er én grund til, at du skal dukke op på Valby Stadion på lørdag. En anden er, at det er næstsidste hjemmekamp i sæsonen – og tredjesidste kamp i det hele taget – før en lang sommerpause vender. En tredje grund er, at du er sikret en eftermiddag i godt selskab, hvor du samtidig kan være med til at give spillerne den opbakning, de sætter så stor pris på.

Så køb din billet her: https://fairbillet.dk/Store/Event/ByCompany/54 og tilbring din lørdag i godt selskab med godt vejr og god fodbold.

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk