Kære Fremmere,

Vi nærmer os afslutningen på et år, der har budt på mange udfordringer for os alle, og det er jo desværre nok ikke overstået endnu.

For FREM og idrætten generelt har det også været rigtig svært, og det har kostet mange kræfter at få det hele til at hænge sammen både på banerne, i hallerne, i klubhusene osv, og også udenfor kridtstregerne. Men det er lykkedes takket være mange frivillige mennesker, som har brugt meget tid på at få alt til at fungere, og det skal vi alle være taknemmelige for.

I FREM har hverdagen også været anderledes siden 12. marts, men vi er som klub kommet igennem de udfordringer, der har været foreløbig, selvom særligt vores ungdomshold har været hårdt ramt af restriktioner og manglende mulighed for kampe og træning, som de plejer.

På stadion har vi kun kunne tillade 500 tilskuere, men stemningen har dog været intakt, blandt andet fordi 1.holdet også har leveret nogle rigtig gode kampe og er med helt fremme i toppen af 2. Division. Det skal vi glæde os rigtig meget over og så håbe på, at vi i foråret kan få flere tilskuere på stadion.

I bestyrelsen har vi arbejdet på vores kommende kooperative selskab, som går i luften lige omkring nytår, og der vil blive arbejdet videre med dette hen mod den ekstraordinære generalforsamling, som vil blive meldt ud, når der er overblik over Covid-restriktioner i januar/februar.

Arbejdet med Vision Københavns Idrætsby forsætter, og det er en fornøjelse at opleve, at stort set alle foreninger er på og bakker op om, at vi skal have løftet vores område med nye faciliteter og bedre infrastruktur.

På stadion kan vi se frem til, at der fra sommeren 2021 bliver anlagt kunstbane i Valby og Vanløse, som betyder, at stadion fremadrettet kan bruges mere af blandt andre ungdommen, og at der er større chancer for afvikling af divisionskampe i marts og november.

Vores ungdomsafdeling arbejder målrettet mod at få en licens, således at vi kan udvikle vores spillere på et højere niveau og på sigt til gavn for vores færsthold. Der vil komme mere nyt om tiltag fra vores akademiledelse i starten af det ny år.

Med håb om at I alle vil få en rigtig god jul og et godt nytår, pas på jer selv, og vi ses i 2021.

Mange hilsner

Per Jakobsen
Formand
Boldklubben FREM

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk