I denne søde juletid er der nyheder i shoppen. Forkæl dig selv eller dine nærmeste fremmere og støt samtidig klubben. Al overskuddet går nemlig ubeskåret til Boldklubben FREM.

I vores webshop er der nu et lækkert krus med røde og blå tværstriber i højeste kvalitet. Brug det i hjemmet, kolonihaven eller på arbejdet – FREMs farver pynter overalt. Køb det her for 149 kr.

FREM-krus med striber, rød inderside og rød hank

Sæsonkort til foråret

En anden god gaveidé er et sæsonkort til foråret. Vi har i denne sæson solgt mange flere sæsonkort end sædvanligt, bl.a. fordi vi har introduceret en rabat på sæsonkort for medlemmer. Samtidig kommer sæsonkortholdere forrest i køen til det begrænsede antal billetter, der udbydes pga. corona-restriktionerne – så i år er der ekstra meget værdi i et sæsonkort.

Der er stadig medlemsrabat på sæsonkort. Hvis du ikke er medlem, kan du blive det her – et støttemedlemskab af Boldklubben FREM koster 50 kr. om måneden.

For at få medlemsrabatten skal du sende en mail til rabat@bkfrem.dk med dit navn og adresse og angivelse af om, det er et almindeligt eller et pensionistkort. Så svarer vi hurtigst muligt med en rabatkode, du kan bruge i webshoppen. Hvis du ikke kan få det til at virke, eller ikke kan vente på svaret med koden, kan du også bare købe sæsonkortet til den fulde pris og efterfølgende sende en mail, så får du rabatten efterfølgende og penge retur.

Priser:

Forårssæsonkort 20/21: 400 kr.

Forårssæsonkort 20/21 for medlemmer: 300 kr.

Forårssæsonkort 20/21 pensionist: 200 kr.

Forårssæsonkort 20/21 pensionist og medlem: 150 kr.