Hjørnesparksmål af Tonni Adamsen var ikke nok for FREM: Ny plagelse mod Slagelse

Tonni Andersen scorede direkte på hjørnespark (Foto: Claus M. Hanen)

FREMs Tonni Adamsen scorede direkte på hjørnespark, men forinden var Slagelse kommet foran på straffe, og holdet endte med at tage en sejr på 2-1 med hjem til Vestsjælland takket være et hovedstødsmål efter endnu et hjørnespark.

Den første sejr i denne sæsons 2. division venter stadig på FREM, der trods en forholdsvis klar overvægt i spil i denne hjemmekamp måtte konstatere, at Slagelse igen viste sig som en plagelse.  

I sidste sæson havde FREM tabt premierekampen hjemme mod netop Slagelse med 0-1, hvorefter udekampen blev en trist forestilling, der meget passende sluttede 0-0. I foråret lykkedes det dog for FREM at besejre vestsjællænderne 2-0 i kvalifikationspillet, som FREM jo endte med at vinde ret suverænt.

Denne overskyede lørdag havde FREM-træner Allan Ravn valgt at begynde med de samme 11 spillere, der startede inde i sidste uges kamp på udebane mod Hillerød (0-1). Og umiddelbart så det også ud til at være fornuftigt nok.

Slagelse fik ganske vist kampens første mulighed, da FREMs Frederik Sundstrup på egen banehalvdel lavede en fejlaflevering til gæsternes Tarik Mourhrib, der kampen igennem var en udfordring med sin hurtighed og sine driblefærdigheder.

FREM spillerne appellerede for straffe (Foto: Claus M. Hansen)

Tarik Mourhrib lagde bolden på tværs til angrebskollegaen Christoffer Thrane, der hurtigt blev omringet af FREM-spillere, men som alligevel fik skudt mod fjerneste målhjørne. FREM-målmand Marco Brylov havde dog styr på situationen og reddede i sikker stil.

Og derefter overtog FREM dirigentstokken.

Hjemmeholdet kunne i de efterfølgende 20 minutter parkere backkæden omkring midterlinjen og diktere spillet. Her havde Slagelse i lange sekvenser store problemer med at holde bolden i egne rækker.

Til gengæld kan man sige, at det var så som så med åbne målchancer til FREM i denne periode. Andreas Lundberg have et skudforsøg og et hovedstød efter hjørnespark, og Tonni Adamsen forsøgte også at komme på skudhold. Men her fik Slagelse-forsvaret blokeret.

Arbejdsindsatsen fejlede ikke noget (Claus M. Hansen)

Senere var Jacob Pind ikke langt fra at nå frem til et indlæg tæt på højre stolpe, men han måtte se bolden gå til målspark til sine tidligere holdkammerater.

Langsomt kom Slagelse bedre med i spillet, og efter en god halv times spil måtte Marco Brylov atter i aktion, da midterforsvareren Nicklas Venzel var gået med frem ved et indkast. Der var god højde på hans hovedstød, men FREM-keeperen greb bolden uden alt for store vaneksligheder.

Et par minutter senere gik det imidlertid galt for FREM.

Slagelse pressede i flere tilfælde FREM meget højt oppe på banen, og det gav bonus ti minutter før pausen, hvor en misforståelse i FREM-forsvaret gav en ret stor chance til Slagelses Tarik Mourhrib. Marco Brylov fik på fremragende vis pareret Slagelse-angriberens forsøg, men efterfølgende røg holdets venstrekantspiller, Adam Kolberg, omkuld i feltet, og dommer Christian Ginderskov Hansen pegede på pletten.

Dommerens beslutning så korrekt ud, og straffesparket var en opgave for Rasmus Grønne Jensen, der løb mod bolden og placerede den tæt på målets højre stolpe. Marco Brylov havde gættet, hvor skuddet kom, men han kunne ikke nå ud til bolden.

Det var første gang siden oktober sidste år, der blev scoret mod FREM på et straffespark. Dengang udlignede Skovshoveds Simon Bræmer til slutresultatet 1-1 på Leo Ground.

FREMs måske bedste spiller idag, Mikkel Andersson (Foto: Claus M. Hansen)

Efter målet til 1-0 fik Slagelse nok en gang blokeret et skudforsøg fra Tonni Adamsen, og i stedet for 1-1 var det nær blevet til 2-0 til gæsterne, da Rasmus Grønne Jensen i første halvlegs næstsidste minut var gået med frem ved et indkast. Målscoreren til 1-0 kom frem til en forholdsvis stor chance, men han headede bolden over mål ved den lejlighed.

Allan Ravn valgte at reagere på stillingen og de manglende målchancer i pausen ved at skifte Andreas Lundberg ud og erstatte ham med Frederik Christensen, der ligesom Jacob Pind har en fortid i Slagelse.

Frederik Christensen kom til at operere i venstre side, mens Mikkel Andersson søgte over i højre side, og Jacob Pind nu fik et udgangspunkt i banens centrum.

Den rokade gav umiddelbart noget mere tyngde i FREM-offensiven.

Efter tre minutters spil kom Daniel ’Elly’ Pedersen frem til en hovedstødschance, hvor han imidlertid hårdt presset headede på tværs af målet. Og Frederik Christensen kom igennem i venstre side og fik afsluttet, men hans forsøg var lige over mål.

Retfærdigvis skal det med, at Slagelses Christoffer Thrane i samme periode havde en god mulighed, hvor Marco Brylov måtte ud i fuld længde for at redde til hjørne.

Alligevel må man sige, det var fortjent, da FREM efter 12 minutters spil af anden halvleg fik udlignet.

Marco var nok ikke helt uskyldig i Slagelses mål til 2-1 (Foto: Claus M. Hansen)

Hjemmeholdet fik hjørnespark i højre side, og Tonni Adamsen tog sig af det. Med venstrefoden sendte han en indadskruet bold i halvanden meters højde imellem venner og fjender, og den endte sit svæv i netmaskerne tæt ved fjerneste stolpe.

Det er ikke så tit, der bliver scoret direkte på hjørne, men det ser spektakulært ud, når det sker. Og målet gav FREM yderligere momentum i spillet.

Få minutter efter udligningen lykkedes det for målscorer Tonni Adamsen at få erobret bolden højt oppe på banen. Han spillede ’Elly’, som ledte efter en afslutningsmulighed. Den fandt han også, men hans skudforsøg var trods alt for forkølet til at kunne true Mads Kumpel i Slagelses mål.

Senere havde samme Mads Kumpel lidt besvær med at holde bolden efter et hjørnespark i FREMs venstre side. Inden den situation lede sig farligt, fløjtede Christian Ginderskov Hansen imidlertid for frispark til Slagelse-keeperen.

Og så gik det hverken værre eller bedre, end at det blev Slagelses tur til at score efter hjørne.

De sortklædte gæster fik hjørnespark i højre side, men inden bolden kunne komme i spil, måtte Christian Ginderskov Hansen fortælle, hvor meget det egentlig er tilladt at gå til hinanden i feltet ved sådan en situation.

Inden kampen var der gave og blomster fra henholdsvis Boldklubben FREM og BK FREM Support til Mark Sundstrup som for nylig spillede kamp nr. 100 (Foto: Claus M. Hansen)

14-15 spillere stod forrest i feltet og hørte på dommerens formaninger, inden han blæste i fløjten. Resultatet var, at FREMs forsvar ikke var helt på plads, da fløjten lød. Og det udnyttede Slagelses Adam Kolberg ved at slå et hurtigt og hårdt hjørnespark over mod modsatte målstolpe, hvor Nicklas Venzel kom stormende til og pandede bolden ind til 2-1 fra kort afstand.

To minutter efter målet kom Mark Sundstrup også på banen, og på den måde var nærmest hele det offensive FREM-kavaleri kørt i stilling for i det mindste at redde et point.

Tonni Adamsen forsøgte at lobbe bolden over Mads Kumpel, men han ramte overliggeren på det forsøg. Og et lille kvarter før tid lykkedes det lige nøjagtig for Frederik Christensen at holde bolden inde, da den i venstre side af straffesparksfeltet truede med at ryge ud over mållinjen. Han lagde kuglen bagud til Tonni Adamsen, der fandt ’Elly’ inde midt for mål, men det var ikke FREM-topscorerens dag. Hans hovedstødsforsøg savnede både fart og præcision.

FREMs spillere og bænk mente, at Slagelse havde begået straffe mod Frederik Christensen i situationen ved mållinjen. Men det mente Christian Ginderskov Hansen ikke, og det hele endte med en advarsel til Allan Ravn for protester.

Få minutter før tid fik Frederik Sundstrup en mulighed, da han midt i feltet modtog en høj bold fra indskiftede Sebastian Kroner. Men overliggeren agerede igen redningsmand for gæsterne på FREM-forsvarerens hovedstødsforsøg.

Slagelse viste sig i slutfasen ligesom i sidste sæsons premierekamp at være et svært at hold at spille imod, når de er kommet foran. Tiden løb i hvert fald fra FREM, og for tredje divisionskamp i træk sad man med en fornemmelse af, at holdet burde have fået mere ud af anstrengelserne.

FREM har nu et enkelt point efter de tre første kampe, og det betyder foreløbig en placering som nummer næstsidst. Den placering holder runden ud, medmindre Holbæk og B 93 spiller uafgjort søndag. I så fald overtager FREM jumbopladsen.

Men sæsonen er stadig ung, og allerede på onsdag er der mulighed for point til FREM, når det går løs ude mod netop B 93. Der spilles klokken 19.00

Matchfakta

FREM – Slagelse 1-2 (0-1)

Mål:

0-1 Rasmus Grønne Jensen (35., str.)
1-1 Tonni Adamsen (58.)
1-2 Nicklas Venzel (70.)

Advarsler:

FREM: Rasmus Møller (34.), Mikkel Andersson (60.), Frederik Sundstrup (79.), Tonni Adamsen (90.)
Slagelse: Rasmus Søe Andersen (26.)

Holdopstillinger:

FREM: Marco Brylov – Christian Bramsborg, Frederik Sundstrup, Rasmus Møller, Kenneth Thinter – Jacob Pind, Victor Christiansson, Andreas Lundberg, Mikkel Andersson – Tonni Adamsen, Daniel ’Elly’ Pedersen.

Slagelse: Mads Kumpel – Frederik Juul Søllested, Rasmus Grønne Jensen, Nicklas Venzel, Rasmus Søe Andersen – Mathias Bjaldby, Peter Bro Stenbæk, Patrick Andersen, Adam Kolberg – Tarik Mourhrib, Christoffer Thrane

Udskiftninger:

FREM: Frederik Christensen ind for Andreas Lundberg (46.)

Slagelse: Sebastian Stenberg Ellefsen ind for Peter Bro Stenbæk (46.)

FREM: Mark Sundstrup ind for Rasmus Møller (72.)

FREM: Sebastian Kroner ind for Mikkel Andersson (84.)

Slagelse: Mikkel Petersen ind for Tarik Mourhrib (89.)

For FREM blev Kristoffer Dirksen og Rasmus Wedege ikke benyttet

Dommer. Christian Ginderskov Hansen

Tilskuere: 612

Flere billeder her

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk