Hverken B 93 eller FREM kunne score – men kampen var slet ikke kedelig

Flere gode redninger fra Marco holdt B93 fra scoring. (Foto: Claus M. Hansen)

B 93 og FREM fordoblede begge sæsonens pointantal ved onsdag aften at spille 0-0. Det var en kedelig kamp, tænker alle, der ikke var på Østerbro Stadion. Men det var kampen på ingen måde.

Opfindsomme sjæle har døbt kampen mellem de to traditionsklubber for El Clásico II med den begrundelse, at FREM jo spiller i røde og blå striber ligesom FC Barcelona, mens B 93 spiller i hvide bluser ligesom Real Madrid. De københavnske klubber er begge ældre end deres spanske modstykker, men bortset fra farverne på spilletrøjerne er der her i 2019 naturligvis ikke så mange ligheder mellem klubberne.

En af lighederne er dog, at B 93 og FREM ligesom de spanske giganter har mødt hinanden rigtig mange gange. Opgøret på denne smukke sensommeraften var nummer 204 i rækken af københavner-slag. Og det var 34. gang, at det endte med en remis-løsning.

FREM-træner Allan Ravn havde foretaget to ændringer i forhold til det hold, som lørdag havde tabt 1-2 hjemme mod Slagelse. Kristoffer Dirksen erstattede Rasmus Møller i midterforsvaret, mens Sebastian Kroner var foretrukket som højre kant, hvor Jacob Pind var rykket ind mod banens centrum fra start. Dermed rykkede Andreas Lundberg ud på bænken fra kampens start.

Første halvleg vil nok især blive husket for mange nærkampe og tacklinger. En af dem betød, at B 93 midtvejs i første halvleg måtte udskifte midtbanespilleren Søren Nørgaard med malteseren Godwin McKay.

Indtil da havde de to hold følt hinanden lidt på tænderne i et slag om midtbanen, hvor B 93 var toneangivende i en 4-4-2 formation, hvor de forreste spillere ganske ofte skiftede position.

Det bedste forsøg fra hjemmeholdet i denne periode kom efter små ti minutter, hvor de hvidblusede fik frispark i højre side. Det tog de hurtigt og sendte bolden frem til Philip Rejnhold Olsen, der kørte i bund inden han afleverede kuglen skråt bagud til Magnus Krogh Hansen, som dog ikke fik noget særlig godt træf på den.

Lige efter den tvungne udskiftning havde hjemmeholdets topscorer, Haitam Hajjami, et skudforsøg, som endte et godt stykke over mål. Men derefter kom FREM bedre med i kampen.

Sebastian Kroner i kamp om bolden. (Foto: Claus M. Hansen)

Jacob Pind havde et glimrende skudforsøg, efter at den tidligere Slagelse-spiller med en kropsfinte havde vristet sig fri efter et indkast i FREMs venstre side. Jacob Pinds afslutning var dog både en anelse for høj og lidt for langt til højre for målet.

Siden havde Tonni Adamsen et rigtig godt forsøg fra distancen, hvor vi jo ved, at han kan afslutte meget kvalificeret. Det gjorde han også i dette tilfælde, og han tvang B 93-målmanden, Victor Michaelsen, ud i fuld længde for at redde forsøget.

Senere igen lykkedes det for FREMs Mikkel Andersson at bryde igennem i venstre side og lægge en halvhøj bold ind til Tonni Adamsen. Hovedstød er dog ikke hans spidskompetence, og da han tilmed var omgivet af et par forsvarere, kom der ikke nogen farlig afslutning ud af den situation.

Mod slutningen af første halvleg var Philip Rejnhold Olsen igen på spil i B 93’ højre side, hvor han satte sig igennem. FREMs Kenneth Thinter pressede ham dog betydeligt i afslutnings-øjeblikket, og backen fik derfor afværget til et hjørnespark, som nu også skabte lidt panik i FREM-forsvaret. Målmand Marco Brylov boksede bolden væk et par gange i skydeteltet, men det hele endte med målspark.

Efter pausen så det nærmest ud som om, der havde været sovemiddel i den væske, som FREM-spillerne havde drukket.

’Den Hvide Dame’ kunne i hvert fald lukrere på tre fejl i FREM-defensiven i anden halvlegs start, som gav nogle ret store chancer.

Specielt den sidste af de tre chancer var meget stor, hvor Leonel Montano Dahl kom alene med Marco Brylov, der imidlertid gik godt ud af sit mål og fik tacklet ham, inden han fik afsluttet.

Senere koksede det igen i FREMs forsvar med det resultat, at Magnus Krogh Hansen kom alene med Marco Brylov, der denne gang mesterligt parerede forsøget.

FREMs Victor Christiansson nåede inden da at lave et skudforsøg, men svenskerens forsøg endte nu noget over B 93’ mål.

Tonni Adamsen spillede igen en stor kamp. (Foto: Claus M. Hansen)

Derefter valgte Allan Ravn at sætte Frederik Christensen på banen i stedet for Daniel ’Elly’ Pedersen. FREM-topscoreren nåede i denne kamp primært at gøre opmærksom på sig selv ved at bruge hælen i et par fikse kombinationer ude på venstrekanten.

I angrebet havde han en halv mulighed, hvor han nok var lidt for uselvisk. I stedet for at skyde selv valgte han at aflevere, hvorefter chancen desværre for FREM løb ud i sandet.

Men ’Elly’ havde sandt at sige svære arbejdsbetingelser på et hold, der i det meste af kampen manglede noget gennembrudsfarlighed.

Den farlighed kom først til sidst i kampen, hvor modstanderne tydeligvis var trætte – og i øvrigt også skadesplagede.

Victor Christiansson havde endnu et langskudsforsøg, og det var også mod slutningen af kampen, at FREM fik den bedste mulighed, hvor Tonni Adamsen førte bolden frem i et kontraangreb i højre side, som endte med, at han lagde den ind til Victor Christiansson, der nok nåede frem til bolden, men som ikke rigtigt fik gjort noget ved chancen, så det hele endte med målspark.

Inden da havde B 93 igen været nærgående endnu et par gange, hvor Philip Rejnhold Olsen først sendte en flad afslutning tæt på sidenettet, mens indskiftede Jeppe Erenbjergs forsøg fra kanten af feltet strøg lige over overliggeren.

FREM forsøgte at stjæle sejren i overtiden, men der blev det til for meget nipseri, hvor hjemmeholdets forsvar stod lidt for godt til, at FREM kunne forvandle overvægten i boldbesiddelse til målchancer.

Vurderet på chancer alene var B 93 tættest på sejren, og på den baggrund kunne FREM alt i alt være nogenlunde tilfredse med, at holdet med 0-0 fik et enkelt point og dermed undgik det tredje nederlag på stribe.

Det var samtidig også et resultat, der var bedre end sidste sæson, hvor FREM tabte begge klubbernes opgør.

Onsdagens resultat betød, at FREM overhalede FA 2000 i tabellen, således at Frederiksberg-klubben overtog pladsen som nummer næstsidst på grund af en målscore, der er et mål dårligere end FREMs.

Næste chance for sæsonens første FREM-sejr i 2. Division er på lørdag klokken 14.00 hjemme mod HIK.

Lørdag gælder det HIK om det bliver Frederik Christensen (billedet) eller en anden der scorer er ligegyldigt. (Foto: Claus M. Hansen)

Kampfakta

B 93 – FREM 0-0

Mål: Ingen

Advarsler:

B 93: Christian Stokholm (19.), Godwin McKay (73.), Morten Hegaard (83.)
FREM: Frederik Sundstrup (72.), Sebastian Kroner (81.)

Holdopstillinger:

B 93: Victor Michaelsen – Adam Emme Jørgensen, Christian Stokholm, Morten Hegaard, Matthias Andersen – Søren Nørgaard, Magnus Krogh Hansen, Leonel Montano Dahl, Mikkel Mouritz Jensen – Philip Rejnhold Olsen, Haitam Hajjami

FREM: Marco Brylov – Christian Bramsborg, Kristoffer Dirksen, Frederik Sundstrup, Kenneth Thinter – Sebastian Kroner, Victor Christiansson, Jacob Pind, Mikkel Andersson – Tonni Adamsen, Daniel ’Elly’ Pedersen

Udskiftninger:

B 93: Godwin McKay ind for Søren Nørgaard (23.)

FREM: Frederik Christensen ind for Daniel ’Elly’ Pedersen (57.)

FREM: Daniel Anusic ind for Mikkel Andersson (64.)

B 93: Jeppe Erenbjerg ind for Philip Rejnhold Olsen (75.)

B 93: Daniel Stückler ind for Haitam Haijami (75.)

FREM: Andreas Lundberg ind for Christian Bramsborg (81.)

For FREM blev Rasmus Møller, Dominik Kis og Jesper Næsby (målmand) ikke benyttet

Dommer: Thomas Meulengracht Ledet

Tilskuere: 512

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk