Hjemmekamp mod HIK

FREM jagter efter fire runder fortsat den første divisionssejr i denne sæson. Den skal forhåbentlig sikres på lørdag, når HIK gæster Valby Idrætspark. Husk, at du kan købe din billet allerede nu hos FairBillet.

FREM fik sæsonens andet point, da de onsdag spillede 0-0 mod B.93 på Østerbro Stadion, i en kamp, der var mere underholdende, end resultatet antyder. FREM havde spilovertaget i store dele af kampen, men skarpheden manglede på banens sidste tredjedel, og de største chancer tilfaldt B.93. 

Det ene point betød, at FREM rykkede en enkelt plads op i tabellen – fra en 11. plads til en 10. plads. På lørdag skal FREM forsøge at avancere yderligere i tabellen, når Hellerup Idrætsklub kommer til Sydhavnen. HIK ligger på 5. pladsen i tabellen med 6 point og en målscore på 6-4. HIK er indtil videre ubesejrede med tre uafgjorte, og i midt ugen fik de sæsonens første sejr, da de på hjemmebane slog Skovshoved 2-0. HIKs seks sæsonscoringer er blevet scoret af seks forskellige spillere. I sidste sæson sluttede HIK på næstsidste pladsen i oprykningsspillet med 43 point. FREM og HIK har mødt hinanden 63 gange før. Det er blevet til 38 FREM sejre, 10 uafgjorte, og HIK har vundet 15. I 1934 slog FREM HIK hele 9-4 i KBU’s Mesterrække. Pauli Jørgensen og Svend Hansen scorede begge hattrick for FREM. Da FREM og HIK mødte hinanden i grundspillet i sidste sæson, vandt FREM 2-1 i Valby Idrætspark på mål af Hamid Khalidan og Tonni Adamsen. HIK vandt 1-0 i Hellerup.

Der skal point på kontoen på lørdag, og du kan være med til at synge dine tværstribede helte på sejrskurs, når der skal uddeles Sydhavner-smæk til vores gæster fra det fornemme Nordsjælland. Du kan allerede nu begynde at glæde dig, fintune sangstemmen og købe din billet. Sidstnævnte gør du hos FairBillet.

Har du yderligere lyst til at bidrage til den fremragende FREM-stemning på længere sigt, så afholder Paulis Rødder aktivistmøde inden kampen på lørdag. Alle er velkomne. Mere info kan findes på Facebook-begivenheden her.

God kamp!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk