Hvidovre vandt to gange 1-0 over FREM

Kampreportage

Hamid Khalidan var en af de få der fik skabt lidt på Frem’s hold. (Foto: Claus M. Hansen)

FREM stillede med to forskellige hold i sæsonens første træningskamp på udebane mod Hvidovre, der vandt begge halvlege med 1-0.

Hvidovre forsøgte at lægge et højt pres på gæsterne fra starten af kampen på det solbeskinnede Hvidovre Stadion, der nu går under navnet Pro Ventilation Arena.

Presset fra hjemmeholdet fik FREM spillet sig glimrende ud af i en første halvleg, hvor FREM viste gode kombinationer og var godt med i opgøret, selvom modstanderne spiller i 1. Division – og dermed en række over FREM.

Målchancer var det dog retfærdigvis så som så med, men det samme kunne siges om Hvidovre, der fik kampens hidtil største chance efter små 20 minutter. Her lavede FREM-forsvaret en hasarderet aflevering på tværs i feltet, som hjemmeholdets Aleksandar Lazarevic fik fat i. Han kom alene med Marco Brylov, men FREM-målmanden reddede glimrende.

Det blev dog 1-0 til Hvidovre, og det skete seks minutter før pausen, hvor Nicolaj Agger blev spillet fri i venstre side af straffesparksfeltet. Alene med Marco Brylov lagde han bolden i målets korte hjørne.

Jesper Næsby var manden der holdt nederlaget nede på to mål i 2. halvleg. (Foto: Claus M. Hansen)

Som tidligere nævnt skiftede FREM-træner Allan Ravn alle 11 spillere ud til anden halvleg for at se så mange spillere an som muligt.

I anden halvleg må man nok sige, at Hvidovre havde kampen under kontrol. FREM var sjældne gæster på værternes banehalvdel, men omvendt skabte Hvidovre heller ikke så meget, førend til sidst.

Efter ti minutters spil af anden halvleg lykkedes det dog for hjemmeholdet at komme igennem i venstre side. De fik lagt bolden over mod højre stolpe, hvor Lirim Qamili fra kort afstand sendte den forbi FREMs reservemålmand Jesper Næsby til 2-0.

Midtvejs i anden halvleg havde begge hold et behjertet langskudsforsøg, som målmændene let kunne redde. Det var ret beset eneste målforsøg fra FREM i hele kampen.

Imod slutningen af opgøret blev Hvidovre nærgående og skabte en håndfuld chancer, men Jesper Næsby reddede flere skud, og et enkelt af hjemmeholdets forsøg endte i sidenettet.

FREMs næste træningskamp er på søndag klokken 13.00 hjemme mod FC Roskilde, der også spiller i 1. Division. Vel mødt!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk