Køb kort til næste sæson – stor rabat til medlemmer

Nu kan du købe dit sæsonkort til den kommende sæson. Du kan købe i webshoppen, det bliver leveret til døren, og der er stor rabat, hvis du er eller bliver medlem af FREM.

I lyset af corona-krisen, der truer hele resten af forårssæsonen, har klubben valgt at udbyde sæsonkortet til sæsonen 20/21 allerede nu.

Det er en oplagt mulighed for at støtte klubben, samtidig med at du kan sikre dig adgang til alle FREMs hjemmekampe til nedsat pris.

”Vi håber, fremmerne vil tage godt imod det. Støtten fra medlemmer og fans har indtil videre været fuldstændig overvældende. Den kommer fra nær og fjern, og det er noget af det mest rørende, jeg har oplevet i min tid som fremmer,” siger FREMs formand, Per Jakobsen.

Sådan ser det nye sæsonkort ud

Kreativ tænkning

Baggrunden er dog også nogle meget store udfordringer for klubben.

”Vi ved ikke, om vi kommer til at spille sæsonen færdig, og hvis vi gør, ved vi ikke, om det bliver med tilskuere. Selv i bedste fald vil der bliver tale om en komprimeret afvikling med hverdagskampe og formentlig med et loft over tilskuertallet. Derfor er vi tvunget til at tænke kreativt,” fortæller Per Jakobsen om baggrunden for at udbyde sæsonkortet til næste sæson allerede i april.

Eksisterende sæsonkortholdere får forlænget adgangen ind i efteråret, hvis ikke det bliver muligt at afvikle kampe med tilskuere på denne side af sommerpausen. Det samme gælder kortet for 20/21-sæsonen, således at alle er garanteret adgang til det antal hjemmekampe, der er betalt for.

Hvis der kommer loft over tilskuertallet, får sæsonkort-holdere forrang for folk, der køber billet på dagen.

Nyt koncept

I forhold til tidligere har klubben også udviklet lidt på sæsonkortet. Det er nu muligt at købe sæsonkortet i vores webshop og få det sendt hjem. Prisen bliver 900 kr., hvilket svarer til en pris pr. kamp på 52-56 kr. afhængigt af antallet af hjemmekampe.

Samtidig introduceres en yderligere og ganske klækkelig rabat til medlemmer af Boldklubben FREM. Rabatten gælder både aktive spillere, passive medlemmer og støttemedlemmer, der kan købe sæsonkortet for kun 700 kr.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive støttemedlem for 50 kr. om måneden.

For at få medlemsrabatten skal du sende en mail til rabat@bkfrem.dk med dit navn og adresse og angivelse af om, det er et almindeligt eller et pensionistkort. Så svarer vi hurtigst muligt med en rabatkode, du kan bruge i webshoppen. Hvis du ikke kan få det til at virke, eller ikke kan vente på svaret med koden, kan du også bare købe sæsonkortet til den fulde pris og efterfølgende sende en mail, så får du rabatten efterfølgende og penge retur.

Priser:

Sæsonkort 20/21: 900 kr.

Sæsonkort 20/21 for medlemmer: 700 kr.

Sæsonkort 20/21 pensionist: 500 kr.

Sæsonkort 20/21 pensionist og medlem: 400 kr.