Holdfoto: Preben Pathuel

De sidste forberedelser

Første kamp i 2. Division Vest er på lørdag mod Aarhus Fremad, og billetsalget starter tirsdag kl. 12.00 på FairBillet.dk. Der er begrænsning på antallet af tilskuere, så vent ikke for længe med at købe billet.

NB: Til denne kamp vil alle billetter af praktiske årsager være enhedsbilletter (dvs. ingen separate pensionist- eller børnebilletter), og alle skal have billet for at komme ind. Billetten skal enten printes eller fremvises på mobiltelefon ved indgangen. Der vil være en begrænsning på to billetter pr. billetkøber.

Vi håber, at tilskuerkapaciteten til kampene kan udvides, og hvis det bliver tilfældet, vil der være flere billetter i salg.

Kampene er stadig underlagt særlige vilkår for afvikling, og vi er ved at få det hele på plads.

USA tur/retur

Der er kommet en god håndfuld spillere til klubben, og samtidig er der blevet sagt farvel og tak for denne gang til en række spillere, som søger nye udfordringer.

Angriberen Paul Ngongo Iversen gjorde et rigtig godt indtryk før sommerferien, da han fik vist målnæsen på fornemmeste vis.

I sommerens løb har Paul været tilbage i North Carolina, hvor han igen skulle gå på college og spille fodbold for skolens hold, men den usikre Corona-situation i USA har aflyst sæsonen, og Paul er hjemme i København igen.

Han har givet tilsagn om at trække den tværstribede trøje over hovedet igen og er klar til at tørne ud for os i 2. Division. Paul starter sæsonen med to kampes karantæne, da han trak et rødt kort i sidste kamp mod Aarhus Fremad. Dog er han spilleberettiget i pokalkampen 1. september mod Brønshøj.

Paul fået spilletid i træningskampene, og vi ser frem til også at se ham spille om point, når karantænen er overstået.

Tak for nu til Thinter og Gorm

I løbet af sommeren har FREM sagt tak for denne gang til Kenneth Thinter og Gorm Hansen, som begge har søgt nye græsgange og græsplæner. Vi siger mange tak for tiden i klubben og ønsker rigtig god vind og held og lykke fremover.

Kenneth Thinter kom til FREM for to år siden og har været en vigtig brik på holdet i de seneste sæsoner. En enorm arbejdsindsats og en stor rutine har været afgørende for holdets præstationer, og de unge spillere på holdet har helt sikkert kunne lære meget af en holdkammerat som Kenneth Thinter.

En af de unge, som har kunne lære af Thinter, er Gorm Hansen. Gorm har været igennem klubbens ungdomsafdeling og er blevet modnet gennem en masse sparring med de bedste i klubben.

Allerede som 16-årig fik Gorm Hansen debut i 2. Division, og det er blevet til et par håndfulde kampe på førsteholdet og en masse på U19 og U23. For at få mere gang i udviklingen skal Gorm spille nogle flere kampe og nogle flere minutter ad gangen, og dem vil han helt sikkert finde.

Husk dit sæsonkort og dit merchandise, så du er klar

Du kan stadig nå at købe sæsonkort til alle hjemmekampene, så du er sikker på at komme til kamp.

Der er også masser af merchandise i webshoppen – blandt andet den nye flotte spillertrøje fra Craft.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk