Opstart af nyt hold i Boldklubben FREM

Onsdag den 25. august havde Boldklubben FREM inviteret til opstartsmøde i forbindelse med etablering af et nyt fodboldhold for børn og unge med særlige behov. 8 unge mennesker – 5 drenge og 3 piger – var mødt op for at høre mere. Der blev trænet teknik, spillet kamp, drukket sodavand og spist kage. De fremmødte var enige om, at det havde været en stor succes, og at de også gerne fremadrettet vil være en del af fællesskabet i Boldklubben FREM.

Der blev derfor aftalt, at der fra uge 38 vil være en ugentlig træning. Nærmere bestemt hver onsdag kl. 16.00 og altså med første træning den 21. september. 

Alle interesserede er meget velkomne til at møde op ved klubhuset og være med til træningen, hvad enten du er barn/ung med særlige behov, træner med lyst og overskud til at gøre en indsats for nogle helt særlige børn/unge eller frivillig, der har lyst til at hjælpe til på sidelinjen. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Johnny på telefon: 2015 4913

Der skal lyde en stor tak til Forældreforeningen, der har sponsoreret flotte drikkedunke til alle fremmødte og til Brian Juul, der har støttet med tryksager forud for opstartsmødet. 


Se Preben Pathuels billeder fra dagen her: