Klubbens bestyrelse har brug for nye kræfter

Der er mange ting, som kører godt for FREM. Ungdomselitearbejdet har igen opnået licens, 1. senior er rykket op i 2. Division, mange års medlemstilbagegang er de seneste år blevet vendt til fremgang, og vi har fået solgt rigtig mange anparter til klubbens medlemmer, frivillige og fans.

Lige nu står vi dog med den udfordring, at flere centrale medlemmer af klubbens bestyrelse har valgt ikke at genopstille på den kommende generalforsamling af forskellige personlige og arbejdsmæssige årsager.

Det drejer sig om klubbens formand Benny Davidsen, ungdomsformand Marten E. Jensen, kasserer Stine Buch og suppleant Kim Bengtsson. De har alle ydet et stort arbejde, og vi takker dem mange gange for indsatsen for klubben.

Behøver ikke være ekspert

Derfor står vi også i den situation, at vi har brug for nye og friske kræfter i bestyrelsesarbejdet. I erkendelse af at det nogle gange er hårdt arbejde og også for hårdt, kommer vi til at kigge på, hvordan vi kan brede arbejdet mere ud og engagere flere, så det ikke hviler på for få skuldre. Man skal derfor heller ikke holde sig tilbage fra at kandidere, selv om man ikke kan alt eller kun har begrænset tid.

Det ændrer dog ikke på, at vi har brug for kandidater til bestyrelsen, som kan hjælpe med at fortsætte FREM’s udvikling. Man behøver ikke at være ekspert i børnefodbold eller foreningsdrift, og vi værdsætter mange forskellige baggrunde fagligt, socialt og menneskeligt.

Bestyrelsen mødes som udgangspunkt en gang om måneden, og vi plejer at dele ansvarsområderne imellem os. Vi driver en klub med over 1.000 medlemmer fra tumlinge-alderen til super grand old masters og varetager samtidig klubbens interesser i selskabet bag divisionsholdet. På alle områder har vi derudover en masse gode og frivillige kræfter, der hjælper til på et utal af måder, så man ikke står alene med noget.

Hvis man er interesseret i at kandidere, kan man stille op helt indtil valget på generalforsamlingen. Men vi hører meget gerne om det inden, og så kan kandidaturet også blive delt på forhånd på klubbens hjemmeside og sociale medier. Interesserede kan skrive til næstformand Simon Nyborg på sn@bkfrem.dk, hvor det også vil være muligt at høre nærmere om hvervet.