Julehilsen fra formanden

Kære alle Fremmere!

På vej ud af et 2019, som har givet os både op og nedture, så ser vi FREM mod 2020, som bliver rigtig spændende for udviklingen i klubben.

Også i løbet af dette år har rigtig mange ydet en stor indsats for vores klub både på banen, men også udenfor, og jeg synes, der skal lyde et særlig tak til trænere og ledere i vores ungdomsafdeling, som bruger rigtig mange timer på at dygtiggøre de unge mennesker både fodboldfagligt, men også som mennesker. Det er essensen i alt det arbejde, vi alle lægger i FREM; vi ønsker at udvikle fodboldspillere i et stærkt socialt fællesskab, som vi har gjort i 133 år.

2020 bliver også et år, hvor vi forsætter med at arbejde med udviklingen i ungdomsafdelingen – både bredden og eliten – og som på sigt skal sikre fællesskabet i FREM og sikre, at vi udvikler spillere til vores førstehold og dermed også til forretningen FREM.

Arbejdet med det Kooperative FREM er i fuld gang, men tager tid – og nok også mere tid, end vi lige forventede – men vi skulle meget gerne komme i mål inden sommeren, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det er det rigtige for vores klub.

Kombinationen af folk med FREM i blodet, som kan investere i deres hjerteklub, og virksomheder, som vil investere og være en del af FREMs stærke brand, er super spændende, og der er stor interesse.

Året 2019 har været blandet sportsligt for 1. holdets vedkommende, men jeg synes, vi får meget ud af vores trup med mange spændende spillere, og flere af egen avl har fået chancen og grebet den.

Sæsonen startede dårligt, men holdet kom flot igen, og det bliver rigtig spændende at følge forårets kampe i grundspillet, som forhåbentlig giver os en plads i top 6.

På sponsorsiden er Simon Kristensen blevet ansat, og han har allerede landet flere gode aftaler, og der bliver arbejdet intens på at styrke samarbejdet med de lokale erhvervsdrivende i København. Tag endelig fat i Simon, hvis der er sponsoremner, som vil være interesserede i at være en del af vores partnerskab.

Til sidst skal lyde et KÆMPE TAK til alle vores frivillige, som hjælper til, hvad enten det er i klubben, loungen eller på stadion. Uden jer ville vi ikke kunne få tingene til at glide, og jeg sætter personligt stor pris på jeres indsats; det er blandt andet det, der gør, at man vil være en del af denne fantastiske klub.

Glæder mig til mange gode timer med jer alle i 2020.

Mange hilsner og med håb om en god jul og et super FREM-nytår!

Per Jakobsen

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk