Thisted venter lørdag

Lørdag den 17. oktober kl. 14.00 kommer Thisted FC på besøg på Valby Stadion. Kampen er en topkamp mellem nummer 2 og 4 i 2. Divisions Pulje 1.

Som kampene udviklede sig i sidste runde med sejre til blandt andre FREM og Thisted og nederlag til Middelfart og Aarhus Fremad samt kryds mellem Jammerbugt og VSK Aarhus, lykkedes det FREM at hale ind i toppen og Thisted at hoppe helt op på fjerdepladsen. Der er derfor tale om en topkamp i denne runde.

Udsolgt igen

Også denne gang er det corona-begrænsede antal billetter blevet revet væk. Hvis du har fået fat i en af de eftertragtede billetter til kampen, så husk at komme i god tid og have billetten klar til scanning i indgangen enten på print eller på telefonen. Der vil ikke være billetsalg i indgangen.

Hvis du skulle blive forhindret og har en billet, så tjek gerne om nogen skulle mangle en billet. Det kan du eventuelt gøre på Facebook, hvor mange efterspørger billetter.

Skærpede vilkår

Det er blevet indskærpet, at spillere og tilskuere ikke må have fysisk kontakt, da det kan føre til smitte, og derfor er vi nødt til at stramme lidt op.

I stedet for at hylde spillerne efter kampen med high-fives og lignende, så må vi gøre det på afstand. Vi opfordrer derfor kraftigt til, at fans og tilskuere holder afstand til spillerne og andre aktører på banen og i stedet hylder dem på anden vis.

Vi håber på forståelse for situationen – det er i sidste ende til alles bedste, at vi passer på hinanden, også når vi er begejstrede.

Spillerne må nøjes med at blive hyldet på afstand (Foto: Preben Pathuel)

Femdobbelt revanche til gode

Lørdagens modstander Thisted FC har vi mødt 9 gange før, ligesom det var tilfældet med Brabrand. Statistikken ser dog noget mørkere ud denne gang.

De første to kampe mod Thisted endte med FREM-sejre, og særligt en udekamp i 2007 sidder stærkt i erindringen hos de mange supportere, som havde taget turen til det fjerneste hjørne af landet. Vi tog hjem med en sen sejr på 2-0 på mål af Mikael Simonsen og Wassim El Banna. Det var faktisk sidste gang, vi vandt over Thisted.

De seneste 5 indbyrdes opgør er vundet af TFC, og vi har derfor i høj grad revanche til gode. Men hvis ikke nu, hvornår skulle det så være?

Statistikken siger 6-1-2 i Thisteds favør, og målscoren er på 19-12. Vores 12 mål er scoret af Wassim El Banna med 3, Tommy Olsen og Jesper Håkansson med to og Mikael Simonsen, Christian Stokholm, Thomas Christiansen, Paul Ngongo Iversen og Daniel ‘Elly’ Pedersen med en enkelt pind hver.

Nu skal statistikken vendes.

Alt eller intet

Thisted er i denne sæson et alt-eller-intet-hold: Det er 3 point eller ingenting. Det afspejler sig også i deres kampform, hvor de efter syv kampe har 4 sejre og 3 nederlag. Thyboerne vandt den første kamp i sæsonen, tabte den anden, vandt den tredje og så videre. De vandt i sidste runde over Næsby, så hvis mønstret fortsætter, ser det godt ud for FREM.

I weekenden vandt Thisted 4-2 over Næsby, og den tidligere OB-spiller Yao Dieudonne stemplede for alvor ind med to mål. Han er en af de profiler, vores stærke defensiv skal holde nede.

Thisted har tidligere været nævnt som store oprykningskandidater, men i denne sæson er de fløjet lidt under radaren. Der er dog ingen tvivl om, at de ikke selv har opgivet ambitionen om at indhente Jammerbugt FC i toppen, så det er et topmotiveret TFC-hold, der løber på banen på Valby Stadion.

Det bliver igen en hård omgang, når Thisted FC kommer på besøg i topkampen (Foto: Preben Pathuel)

Hård sejr med masser af chancer

Hjemmekampen mod Brabrand gav en hårdt tilkæmpet sejr på 2-1 på mål af Matthias Andersen og Rasmus Grønne Jensen. Selvom det meste af kampen blev spillet med en mand i overtal, så var det ikke nemt at nedbryde Brabrands forsvarsmur.

Hele 24 scoringsmuligheder, hvoraf 10 var inden for rammen, blev det til. Men altså kun to mål, hvilket lige nøjagtig var nok til at hive sejren i land. Mon den har stået på skudtræning i ugens løb?

Mikkel Andersson var manden i centrum i sidste kamp. Denne gang sidder han over med karantæne (Foto: Preben Pathuel)

Karantæne i jubilæumsgave

Mikkel Andersson spillede en flot kamp i sit 250-kampsjubilæum, og han blev kåret som Kampens Spiller efterfølgende. Også dommeren delte ‘lykønskninger’ ud – desværre i form af et gult kort, som betyder, at Mikkel sidder over med karantæne denne gang.

Emil Schou Jørgensen, som måtte lade sig skifte ud tidligt i seneste kamp, har trænet med ugen igennem og skulle være klar igen.

Hvordan cheftræner René Henriksen blander kortene denne gang, bliver spændende at se.

René Henriksen og resten af trænerteamet har mange gode kort på hånden for tiden (Foto: Preben Pathuel)

Pas på hinanden og på spillerne

Som nævnt er det vigtigt, at vi holder afstand mellem dem på banen og dem udenfor, og det er også vigtigt, at vi holder afstand tilskuerne imellem. Vi er super glade for, at vi kan få lov at spille med tilskuere på stadion, og det vil vi meget gerne fortsætte med.

Så pas på hinanden, sprit af og følg anvisningerne.

God kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk