God og varm træningskamp

Lørdag formiddag i stegende hede spillede FREM sin anden træningskamp. Modstanderen var Brønshøj; et hold, FREM ikke kommer til at møde i den kommende sæson, med mindre det bliver i pokalturneringen.

FREM har hen over sommeren fået tilgang af en del forsvarsspillere, og det er ikke helt nemt at skulle spille dem sammen på kun 3-4 uger, og kampen viste også, at der stadig er noget at arbejde med.

Det var dog FREM, der havde kampens første mulighed, da prøvespiller Andreas Hansen slap fri og forsøgte sig med et lob over Brønshøjs målmand, men bolden havnede oven i nettaget.

Kort efter gik det galt for FREM. Christian Bramsborg faldt i et tilbageløb, og en Brønshøjspiller havde næsten frit løb mod mål i FREMs højre side. Bolden blev sendt på tværs af feltet til en helt udækket Aleksandar Lazarevic, som sikkert sendte bolden i mål til BB-føring.

Kort efter var det ved at gå galt igen efter misforståelser – samt en efterfølgende skovtur af FREMs målmand, som snublede – og så stod en Brønshøjspiller helt fri med et tomt mål. Uheldigvis for Brønshøjspilleren sendte han bolden på opstanderen, hvilket næsten var sværere end i det tomme mål.

FREM var dog godt med og fik udlignet i det 27. minut, da Tonni Adamsen på smukkeste vis sendte bolden i mål direkte på frispark. FREM havde yderligere en stor mulighed, da Jacob Pind ramte overliggeren med en langskud.

Efter en kort drikkepause gik det galt for FREM, da to nye midterforsvarere Rasmus Grønne og Emil Bjørn misforstod hinanden, og ingen af dem gik til en Brønshøjs Rasmus Zinck, som løb lige imellem dem og scorede sikkert.

Pausen blev brugt til nogle udskiftninger blandt andet i det centrale forsvar, hvor Emil Schou Jørgensen og Elias Gärtig kom på banen, ligesom at Rasmus Wedege kom på mål.

FREMs forsvar blev mere stabilt, og i den anden ende blev FREM også mere nærgående bl.a. med endnu et skud på overliggeren.

Uheldig skade til Bramsborg

FREM blev desværre ramt af en uheldig skade, da Christian Bramsborg blev tacklet ureglementeret og var så uheldig at falde ned med en formentlig brækket arm/hånd til følge.

Andreas Hansen, som pt er på prøve i FREM, fik udlignet midtvejs i halvlegen, da han blev spillet fri på en dyb stikning og flot fik udplaceret Brønshøjs keeper.

Varmen plagede forståeligt nok begge holds spillere, og kampen faldt noget i tempo, men FREM havde bedst greb om tingene til sidst og også de fleste muligheder. Tonni Adamsen fik afprøvet skudbenet en håndfuld gange, men det tætteste forsøg blev reddet af keeperen.

Den udmærkede kamp sluttede 2-2. Næste kamp er mod Vanløse hjemme på lørdag kl. 11:50.