Uha for en snitter FREM måtte indkasserer fredag aften mod AB. FREM gjorde det også vanskeligt for sig selv for det var forsvarsspil af værste skuffe, og det gav uro på hele holdet.

Det gik allerede galt i det 13. minut da et hjørnespark havnede i panden på en fuldstændig udækket Marcus Gudmann som ikke engang behøvede at lette fra jorden for at få bolden i mål.

I første omgang så det ikke ud som det var noget der kunne slå FREM ud, for kort efter målet Sendte Rasmus Louie Larsen bolden ind foran mål til Søren Nygaard men AB’s målmand Tobias Broggard fik reddet.

Foto Preben Pathuel

Jakob Skovgaard Larsen havde fået chancen fra start som defensiv midtbane fik kort efter en mulighed men hans langskud blev sendt forbi mål

I kampens 18 minut gik det for alvor galt, Kristoffer Dirksen gled i bolden/banen og så var AB pludselig 2 mod 2. Begge FREM spillere løb efter boldholderen der klogelig fandt Emil Wass i modsatte side af feltet og han sendte bolden sikkert i mål.

Kort efter fik FREM etableret et kontra angreb, Rasmus Louie Larsen fandt Lacas Balck med en tværpasning men FREM spilleren sendte bolden forbi mål.

i kampens 25. minut var den igen gal i forsvaret Kristoffer Dirksen fejlede i et tacklingsforsøg og ud over et grimt frispark så mistede Frem forsvarsspilleren bolden til AB’s Emil Wass som kort efter sikkert sendte bolden i mål

Foto Preben Pathuel

Det kunne have blevet 4-0 i det 31 minut igen stod der en fri AB spiller i FREMs straffesparksfelt men denne gang fik FREMs målmand Sebastian Sørensen viftet bolden over mål.

FREM benyttede pausen til en dobbelt udskiftning Emil Schou Jørgensen og Lucas Lodberg kom på banen på bekostning af Kristoffer Dirksen og Oliver Møller-Jensen simpelthen fordi der skulle prøves noget nyt.

I første omgang virkede det som om udskiftningerne hjalp. FREM mødte nu AB højere på banen men chancer blev det ikke rigtig til, for FREM spillerne havde svært ved at finde hinanden.

Det blev derfor til et par kontra chancer til AB. FREM havde dog en sjælden chance i det 58. minut hvor Isak Tånnander fandt Lucas Balck midt for mål, men hovedstødet sad lig i favnen på målmanden.

I det 66. minut fik AB tilkendt et frispark i venstre side, Marcus Gudmand hamrede bolden i netmaskerne via overliggeren, fra en position man normalt ikke scorer fra med både forsvar og målmand foran målet.

Foto Preben Pathuel

Frem var i nærmest en opløsningstilstand og i det 71. minut blev det 5-0 da et indlæg fik lov at passerer til en fri Mican Atici som nemt kunne sende bolden i mål.

I det 84. minut fuldendte FREM en dårlig aften, FREMs målmand Sebastian Sørensen kastede bolden hurtigt op ad banen bolden blev dog opfanget af Mads Vang som hurtigt så at FREM målmanden var langt ude og så sendte han simpelt bolden over ham og i mål. Det skal dog siges at Sebastian Sørensen brokkede sig kraftigt til dommeren, for hvad ved jeg ikke.

Kort efter sluttede helvede, og FREM skal nu rejse sig i den kommende uge hvor der er to kampe, Onsdag gælder det superliga holdet FC Nordsjælland hjemme i pokalturneringen kl. 18:00. Lørdag er det endnu en hjemmekamp, her kommer Thisted på besøg og det er kl. 14:00

Foto Preben Pathuel

FREMs opstilling

Sebastian Sørensen 

Casper Lykke, Rasmus Grønne Jensen, Kristoffer Dirksen (Anfører)(46, Emil Schou Jørgensen), Rasmus Louie Larsen 

Jakob Skovgaard Larsen, (68 Oliver Henneberg)

Isak Tånnander (68, Hocine Derrar) , Frederik V. Kristensen, (76, Oscar Brodersen) Søren Nørgaard , Lucas Balck 

Oliver Møller-Jensen (46, Lucas Lodberg)

Ubenyttede Reserver: Sebastian Blynov og Pablo Basarte

Advarsler

Kristoffer Dirksen (25)
Frederik V Kristensen (32)
Isak Tånnander (68)
Rasmus Louie Larsen (83)
Søren Nørgaard (90)

Dommer: Sebastian Tornhøj Nielsen, Odense S

Tilskuere:647

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk