Licensstjerne til Boldklubben Frem 

Det er med stor glæde og stolthed, at vi nu endelig kan annoncere, at Boldklubben Frem, fredag den 24. maj, officielt er blevet tildelt 1 stjerne af DBU’s Talentudvalg for drenge i perioden 2024 – 2026. 

Med denne tildeling besidder vi hermed en rangering som nummer 42 ud af landets 46 licensklubber.

Dette medfører bl.a., at vi fortsat, som minimum, er sikret indrangering i Liga Øst 3 for vores ungdomshold i segmentet U13 – U15.

I medio februar blev vores licensansøgning for 2024/2026 sendt afsted til DBU’s Licenssystem med ambitionen om at bevare vores status som en 1-stjernet licensklub. 

Forud for denne ansøgning lå en lang række af møder i Academyledelsen, bestående af talentchef René Poulsen, børne – og ungdomsudviklingstræner Mikkel Frisch, rekrutteringsansvarlig Carl Steinmetz samt undertegnede. 

Derudover har alle trænerne for BK Frem Academy bidraget med et utrætteligt og målrettet engagement under segmentmøder, workshops, spillestilsmøder og ikke mindst ved implementeringen af ovenstående til træning og kamp, hos deres respektive hold, som er absolut altafgørende i forhold til, at licensarbejdet også bliver “good on grass”.

En stor tak skal lyde til jer allesammen for jeres FREMragende indsats!

Vi skylder også, i denne sammenhæng, at nævne vores samarbejde med Brøndby IF og sende en stor tak til Vestegnen, med sportslig ansvarlig for samarbejdsklubber, Christian Sørensen, i spidsen, der igennem hele forløbet, før, under og efter auditeringen, har bidraget med essentiel sparring, klubpersoner og generel knowhow stillet til vores rådighed.

Tirsdag den 27. februar havde vi planlagt besøg af auditør Anders Bergendorff fra DBU, som, i tidsrummet kl.09.00 – 17.00, havde til opgave at kigge vores klub efter i sømmene, bl.a ved at interviewe flere trænere og ledere i løbet af dagen, hvorfor flere af disse ildsjæle var nødsaget til at tage fri fra arbejde i bestræbelserne på at hjælpe klubben bedst muligt i denne sammenhæng. 

Efter auditeringen udtalte Anders, at vi ville blive bedømt ud fra 42 kategorier, men at han personligt ville ønske, at han kunne tilføje en kategori nummer 43, hvor de gode mennesker, som han havde mødt i løbet af dagen, kunne få et ekstraordinært og velfortjent flueben. 

Et udsagn der fortæller noget om dét, der gør Boldklubben Frem til en særlig størrelse, når vi i fællesskab får de bedste ting FREM i hinanden.

Afslutningsvis var han fortrøstningsfuld på vores vegne, men gjorde det dog tydeligt, at ikke alt var op til ham – bl.a. ville produktivitetsskemaet, der udregner hvor gode vi er til at udvikle børne – og ungdomsspillere (U12 – U18) til divisions – og ligafodbold på seniorplan, være en signifikant faktor. I den sammenhæng er det særligt positivt, hvis egne spillere får debut og spilletid på eget 1. hold.

Ventetiden er nu langt om længe ovre og missionen lykkedes. Men allerede i skrivende stund starter forberedelserne hen mod næste licensansøgning i 2026, hvor vi, i Academyledelsen, har en klar ambition om at blive ved med at udvikle vores klub inden for licenssystemets rammer, således at vores U17 og U19 hold på sigt har mulighed for igen at blive indrangeret i Divisionen, landets næstbedste række. Dette kræver selvsagt en høj prioritering af børne – og ungdomsarbejdet i Boldklubben Frem, med alt hvad det indebærer af krav fra DBU og tilførsel af ressourcer.

Det er, i denne sammenhæng, værd at understrege, at tildelingen af denne stjerne gør gavn i hele børne – og ungdomsafdelingen i Boldklubben Frem, fra U3 – U19 og piger såvel som drenge, da fodboldmiljøet, som en naturlig konsekvens heraf, generelt forbedres i klubben. Dette sikres bl.a. ved implementeringen af fodboldplatformen Better Coaching, der er tilgængelig for alle klubbens trænere, uanset niveau, hvor klubbens spillestil, curriculum og periodisering samt øvelsesbank m.m. fremgår. 

Alle klubbens trænere er desuden inviteret til en fælles trænerdag, lørdag den 15. juni, i forbindelse med 1. holdets sidste turneringskamp mod Næsby BK.

Udover at vi selvfølgelig skal hylde 1. holdets tilbagevenden til 2. Division denne dag, så er der, til de fremmødte, programsat en bred vifte af fodboldfagligt indhold, knyttet direkte til licensarbejdet i klubben.

Vi glæder os til en dag i FREMragende selskab! 

Og der er i den grad også meget at glæde sig over i Boldklubben Frem i disse dage. Tillykke til os allesammen! 

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk