FREM var foran, men holdet måtte på grund af et sent mål i overtiden nøjes med et enkelt point i forårspremieren ude mod HIK, der både havde de fleste og de største chancer, men som løb ind i FREMs levende mur i skikkelse af Marco Brylov.

FREM-målmanden leverede en målmandspræstation ud over det sædvanlige i den uafgjorte kamp, hvor han gang på gang sørgede for at holde sit hold inde i et opgør, som HIK strengt taget kunne have lukket i første halvleg.

Siden sidste kamp i efteråret mod Holbæk (2-0) er der sket en vigtig ændring på FREMs bedste mandskab: Holdet har skiftet træner, da Allan Ravn er stoppet i klubben. Han er afløst af den hidtidige assistent, René Henriksen, som nu for tredje gang skal køre sæsonen i mål.

Men der er dog den væsentlige forskel til tidligere, at han denne gang er ansat på en længere kontrakt. Som udgangspunkt skal René Henriksen træne holdet frem til sommeren 2021.

Den nye træner havde i forhold til Holbæk-kampen foretaget tre ændringer: Jonas Nørremark Jensen begyndte kampen mod HIK som venstre back i stedet for Rasmus Møller, der er rejst til den færøske klub, TB Tvøroyri – i øvrigt sammen med Sebastian Kroner, som i sagens natur derfor heller ikke står til rådighed.

Samtidig var Kristoffer Dirksen tilbage i FREMs midterforsvar efter karantæne. Det betød, at Andreas Lundberg måtte begyndte denne kamp på bænken.

Endelig var Frederik Christensen erstattet af den nye FREM-spiller, Lucas Balck, der har en fortid i Brøndbys ungdomssystem – det såkaldte ‘Masterclass’.

Efter megen regn i almindelighed i vinter – og enorme vandmasser i februar i særdeleshed – var det ganske positivt, at HIK og FREM kunne gennemføre denne kamp på Gentofte Sportsparks kunstgræs i tørvejr.

Efter årstiden var vejret faktisk ganske pænt. Solen mærkede de 745 tilskuere ganske vist ikke noget til, men det samme kunne man sige om vinden. Og decideret koldt var det ikke.

Selve kampen begyndte med et lille overtag til FREM, og det var i sig selv positivt, når man tænker tilbage på sidste år ved samme tid mod samme modstander, hvor hjemmeholdet pressede de tværstribede i bund i næsten hele første halvleg.

Men langsomt overtog HIK grebet om denne lørdags kamp, og efter godt ti minutters spil spillede Hellerup-gutterne sig frem til opgørets første egentlig chance. Og den var stor!

HIKs højre back, Daniel Thorup Børner, stak afsted på kanten, og han leverede et perfekt, fladt indlæg til Andreas Smed, som på forunderlig vis præsterede at sende bolden over mål fra tre meters afstand.

Tre minutter senere var den gal igen for FREM-forsvaret.

Den store angriber, Jonas Hebo Rasmussen, pressede godt på i et FREM-returløb og fik stjålet bolden på kanten af straffesparksfeltet, hvorefter han spillede sig selv fri til skud i højre side af straffesparksfeltet. Men han overplacerede sin afslutning, der endte lige ved siden af venstre stolpe.

Et par minutter efter ville FREM også lege lidt med, og Lucas Balck testede HIKs debuterede målmand, Alexander Jensen, der både i denne situation og i kampen som sådan leverede en ganske fin præstation.

Hans præstation blev dog overstrålet af målmandskollegaen i den anden ende.

Efter en lille halv time måtte Marco Brylov hive en fantastisk redning ud af ærmet, da Jonas Hebo Rasmussen spillede Andreas Smed alene med FREM-keeperen. Alle regnede med mål til HIK, men det lykkedes med en ufattelig refleks-redning for Marco Brylov at sende bolden til hjørnespark.

HIK fastholdt imidlertid presset efter hjørnesparket, og efter en situation med adskillige hovedstød i straffesparksfeltet og i målfeltet endte det hele med, at Marco Brylov måtte præstere en ny flot redning ude ved stolpen.

Tre minutter senere lykkedes det for FREM at få spillet sig igennem til gæsternes bedste mulighed i første halvleg, da Tonni Adamsen med en skøn bold i dybden fandt Lucas Balck, der dog måtte se sit forsøg afværget af Alexander Jensen.

Samme Lucas Balck forsøgte sig syv minutter før pausen med et fornuftigt skud udefra, men bolden endte i den situation noget over mål.

Tonni Adamsen var tættere på et par minutter før pausen, da en HIK-spiller fik rettet FREM-angriberens skud af. Her endte bolden med at stryge lige over overliggeren.

I mellemtiden havde HIK igen intensiveret presset, og på et vist tidspunkt var der tale om et rent skydetelt, hvor FREM havde store problemer med at få bolden ud af farezonen. Ved den lejlighed sluttede det hele med et fladt forsøg, som Marco Brylov ikke havde de store problemer med at klare.

På den baggrund sluttede første halvleg uden mål, og det kunne FREM så afgjort være bedst tilfredse med.

Anden halvleg begyndte ganske livligt.

FREMs Daniel Anusic kom frem til den første chance, da han efter et højt pres fik erobret bolden og også sendt en afslutning afsted, som Alexander Jensen nu ikke havde det helt store besvær med at tage sig af.

Minuttet efter var det imidlertid HIK, der nok engang fik en kæmpe chance, da Andreas Smed atter kom alene med Marco Brylov. Det lykkedes imidlertid for den tilbageløbende Christian Bramsborg at presse ham, og det medvirkede nok til, at Marco Brylov kunne regne ud, hvor afslutningen ville komme – og igen forhindre hjemmeholdet i at komme foran takket være en fin redning.

Det var i bogstaveligste forstand helt utroligt, at HIK på dette tidspunkt ikke var foran i kampen. Men ti minutter efter denne kolossale mulighed skete der så noget i den anden ende.

Tonni Adamsen opfangede bolden midt på HIKs banehalvdel, spillede et-to med Daniel Anusic, hvorefter FREM-angriberen med enorm vilje satte sig igennem og bragte sig selv i en gunstig position, som han udnyttede ved fra kanten af straffesparksfeltet at passere Alexander Jensen og sende bolden i mål tæt ved højre stolpe.

Det var i sandhed stik imod spil og chancer, men det er naturligvis den risiko, der er for et hold, som ikke formår at udnytte de chancer, de tilspiller sig.

Fem minutter senere fik Andreas Smed endnu en stor chance for at passere Marco Brylov, da han efter en FREM-fejl fik et frit skud på mål fra kanten af venstre side af straffesparksfeltet. FREM-keeperen diskede denne gang op med en flot parade, og på riposten lykkedes det – med lidt besvær – for hans holdkammerater at få kuglen ekspederet ud af Gentofte Kommune.

To minutter efter den chance var Lucas Balck på spil i den anden ende efter et FREM-kontraangreb med et langskud, hvor Alexander Jensen måtte kaste sig for at forhindre sit hold i at komme bagud med to mål.

Nu skulle man måske tro, at HIK ville satse for at fremtvinge en udligning, men i stedet virkede det som om, at det gik dem voldsomt på, at de var kommet bagud efter deres mange chancer.

Faktum var i hvert fald, at FREM i kampens afsluttende fase var langt det bedste hold.

Tonni Adamsen havde i denne periode to gode muligheder.

I det ene tilfælde helflugtede han på en svær bold, som alligevel tvang Alexander Jensen ud i en redning.

I det andet tilfælde rundede Tonni Adamsen HIKs keeper, men vinklen blev for spids med det resultat, at FREM-topscorerens afslutning endte i sidenettet.

Og så sluttede det hele alligevel med, at Marco Brylov trods alt ikke fik lov at få et clean sheet.

Dommerens tillægstid var begyndt, og som det ofte ses, forsøger det hold, der er bagud, at sende bolden ind i feltet i et håb om en direkte afslutning – eller at vinde andenbolden.

Det sidste var præcis, hvad der skete, da Jonas Hebo Rasmussen vandt en hovedstødsduel og sendte bolden ned for fødderne af indskiftede Isak Tånnander, som fra kort hold kunne sende bolden forbi Marco Brylov til 1-1.

Overordnet set var det svært at indvende noget imod, at HIK fik et point ud af deres anstrengelser. Men det var alligevel en lidt bitter pille at sluge for FREM, som i en halv time trods alt var på sejrskurs og kun skulle have forsvaret føringen i få mere minutter mere for at få tre dejlige point i årtiets første kamp

Det ene point betyder dog, at FREM ikke har tabt i fire kampe i træk. Og ud af de seneste 11 kampe er det kun blevet til et enkelt nederlag.

Samtidig sikrer pointet, at FREM ligger på femtepladsen med et forspring på seks point til den syvendeplads, der ikke giver adgang til oprykningsspillet.

Dette forspring kan B.93 dog få til at skrumpe til tre point, hvis Den Hvide Dame vinder søndagens udekamp mod Avarta.

HIK – FREM 1-1 (0-0)

Målscorere:

0-1 Tonni Adamsen (58.)
1-1 Isak Tånnander (90.)

Advarsler:

HIK: Sebastian Carlsen (51.)
FREM: Victor Christiansson (7.), Christian Bramsborg (85.)

Holdopstillinger:

HIK: Alexander Jensen – Daniel Thorup Børner, Frederik Krabbe, Sebastian Carlsen, Mathias Mejer Knudsen – Josef Moussa, Oliver Angus, Anton Petersen, Frederik Andersen – Jonas Hebo Rasmussen, Andreas Smed

FREM: Marco Brylov – Christian Bramsborg, Frederik Sundstrup, Kristoffer Dirksen, Jonas Nørremark Jensen – Ayoub Sørensen, Jacob Pind, Victor Christiansson, Daniel Anusic – Lucas Balck, Tonni Adamsen

Udskiftninger:

HIK: Martin Andersen ind for Josef Moussa (52.)

FREM: Andreas Lundberg ind for Victor Christiansson (52.)

HIK: Victor Lorentzen ind for Frederik Andersen (60.)

FREM: Mikkel Andersson ind for Ayoub Sørensen (78.)

HIK: Isak Tånnander ind for Daniel Thorup Børner (81.)

FREM: Gorm Hansen ind for Jacob Pind (82.)

Dommer: Jonathan Garcia Nilton

Tilskuere: 745

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk