Malerselskabet forlænger med FREM

Det er med stor glæde, vi kan annoncere, at Malerselskabet igen har forlænget sit sponsorat og store engagement i Boldklubben FREM.

“Malerselskabet har været en del af Frem i mange, mange år, altid bidraget til klubben og været en stor del af udviklingen. Så det er helt fantastisk, at Malerselskabet vil fortsætte den udvikling med masser af medlemmer, talentstjerne, akademi og etablering af overbygning med ApS,” siger direktør, Claus Mohrhagen.

Malermester Allan Jensen siger: ”Jeg har været medlem af Boldklubben FREM, siden jeg var 13 år og haft nogle af mine bedste oplevelser i den dejlige klub, både som ungdomsspiller og bestemt også som senior, hvor jeg blev beriget med en del 1. holds kampe og var anfører en del år, hvilket jeg er meget stolt af.”

“Jeg har også været så heldig at få nogle af mine bedste venner gennem fodbolden i Boldklubben FREM, og venner, som min kone og jeg stadig ses med jævnligt, og vil gøre det for livet, da de betyder rigtigt meget for os.”

“Alt dette har jeg gjort med glæde og stolthed og nu gennem en del år været igennem bestyrelsesarbejde i Boldklubben FREM. Jeg har indtil i år 2022 været en del af Boldklubben FREMs sportslige ledelse, men som jeg pga. en for stor arbejdsbyrde, har måttet stoppe med i år.”

“Jeg har via mit firma Malerselskabet haft mulighed for at sponsorere i mange år, så jeg på den måde har kunnet betale lidt tilbage til klubben, der har gjort mig til den, jeg er i dag, med lidt hjælp fra mine forældre. Engang FREM altid FREM.”

Boldklubben FREM ser meget frem til det fortsatte samarbejde. “Det er dejligt at vide, at vi indimellem kan trække på Allans store erfaring inden for erhvervslivet og fodboldens verden,” siger Claus Mohrhagen.

Malerselskabet er en af landets førende og mest moderne malervirksomheder og specialister i mange opgaver. Tag et kig på Malerselskabets hjemmeside og læs mere her.

Malerselskabet blev stiftet i 1936 som et kooperativ og er i dag et af landets største og mest moderne malerselskaber.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk