Boldklubben FREM og Marco Brylov har i fællesskab valgt at stoppe samarbejdet efter 9 år i FREM, hvor Marco har spillet fra ungdom til senior. I den tid har Marco spillet 119 kampe på klubbens bedste hold og har også været holdets anfører i de sidste par år.

“Det er altid svært at skulle sige farvel til vores spillere og selvfølgelig ekstra svært, når det er Marco. Han har altid været en sikker skanse og altid gået forrest som en rigtig anfører. Han er efter min mening 2. Divisions bedste målmand”

“Vi har stor forståelse for Marcos beslutning om at prøve noget andet, og vi siger ikke farvel, men på gensyn,” udtaler FREMs formand Per Jakobsen.

Marco Brylov udtaler:

“Efter mange år i denne her fantastiske klub føler jeg, det er tid til at prøve noget andet. Jeg har nydt hvert et øjeblik i klubben!”

“Stort tak til alle de fantastiske folk, som lægger utroligt meget arbejde i klubben og et stort tak til alle vores fantastiske fans!”

Marcos sidste kamp i denne omgang bliver lørdagens hjemmekamp mod Middelfart i Valby, som dermed bliver Marcos kamp nummer 120 for klubben.

Held og lykke i den videre karriere – vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer.