Svend – eller ‘Gummi’, som han også kaldtes – var et kendt ansigt i FREM. Han fulgte gennem årtier 1.holdets ude- og hjemmekampe sammen med resten af klubbens supportere, hvor det blev til mange uforglemmelige busture såvel som ferier med samme.

I denne periode var Svend også en uvurderlig frivillig hjælp til hjemmekampene, ligesom han i en årrække var ansat i klubben, hvor han vaskede spillertøj og gjorde rent. På sine gamle dage måtte han dog droppe det faste og frivillige arbejde, og udekampene også blev lagt på hylden, men han fortsatte med at komme til klubbens hjemmekampe, ligesom han og hans mangeårige livsledsager ‘Rødtop’ hver uge nød at mødes med klubbens andre pensionister til frokost i klubhuset.

Svend elskede FREM såvel som sin Rødtop og deres liv i Lejren, hvor de begge havde boet, siden de var børn. De seneste 52 år boede de sammen i deres lille hus, hvor der altid var hjerte- og husrum – og mange hunde. Svend og Rødtop elskede hunde og tog flere til sig gennem tiden. Og de samlede ikke kun på hunde; venner havde de også mange af, som ofte kom i deres gæstfrie hjem til gensidig glæde.

Udover at være gæstfri og hjælpsom var Svend nemlig også en god ven, som man altid vidste, hvor man havde.

Svend blev desværre alvorligt syg sidste år, hvilket gradvist svækkede ham, og lørdag den 25. juni gav kroppen op. Kort forinden havde han dog fejret sin 80-års fødselsdag omgivet af familie og venner, ligesom han deltog i sæsonens sidste hjemmekamp, hvor mange nåede at hilse på ham og omvendt.

Foruden sin Rødtop efterlader Svend sig børn, svigerbørn, børnebørn, og oldebørn. Begravelsen finder sted fra Jesuskirken i Valby onsdag den 6. juli 2022 kl. 14.

Æret være Svends minde.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk