Flemming Clausen

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere Flemming Clausen som MiniFrem udviklingstræner, hvor han får det overordnede ansvar for den sportslige udvikling hos vores yngste medlemmer, i Fremson (2-4 år) samt U5-U6, og derved er med til at skabe fundamentet for mange års fodbold i Boldklubben Frem.

Flemmings funktion bliver primært at vejlede og opkvalificere niveauet hos de mange engagerede forældretrænere i segmentet, således at børnene bliver introduceret for fodbolden i klubbens ånd, hvor legen med bolden og glæden ved spillet, sammen med holdkammeraterne, er i højsæde.

Flemming er en institution i klubben. Han er tidligere 1. holdspiller og bestyrelsesmedlem (nuværende suppleant), har været medlem af klubben siden 1979 og har igennem de seneste år dedikeret sin trænergerning til at skabe trygge rammer for børnefodbolden i klubben. Altsammen taget i betragtning, så er vi overbeviste om, at Flemming er et FREMragende match til denne vigtige funktion i klubben.

Med ansættelsen af Flemming er vores stærke hold af udviklingstrænere på plads og sammen med børneudviklingstræneren (U7-U12) og ungdomsudviklingstræneren (U13-U15) skal han sikre, at træningen på fodboldbanen stemmer overens med klubbens curriculum og træningsøvelserne i “Vejen Frem”.

Christian Antonsen, bestyrelsesmedlem og sportslig ansvarlig i Boldklubben Frem