Lad det være sagt med det samme: Kampens resultat skal vi nok bare lægge bag os. AB fra 2. Division tog hjem med en sejr på 5-0.

Årets første træningskamp var en rigtig opstartskamp. Alle tilstedeværende spillere fik spilletid, da hele holdet blev skiftet i pausen, og det var tydeligt, at de to opstillinger var blandet af både kendte og nye ansigter. Der var mange gode takter og mange fine kombinationer undervejs, men AB var klart bedre sammenspillet, en anelse hurtigere i tanke og handling og ofte også fysisk stærkere. Resultatet er derfor svært at klage over. Der var dog chancer i begge ender til at ændre på cifrene.

I fredag aftens kamp var resultatet dog ikke så vigtigt. Trænerteamet med René Henriksen i spidsen fik til gengæld set alle spillerne i kampsituationer, og det giver et billede af, hvor de står lige nu. Samtidig er det værd at nævne, at en stribe faste profiler sad over i denne omgang.

I kampens indledning gjorde AB flere gange dommeren opmærksom på, at de følte sig berettigede til et straffespark, og det gav dommeren dem ret i efter 11 minutter. Det så en anelse tvivlsomt ud – også ifølge ABs repræsentanter på tribunen – men det blev dømt og omsat til føring.

4 minutter senere blev FREMs forsvarslinje fanget af en flot gennemborende stikning, som en AB-angriber kunne lægge let på tværs til en helt fri holdkammerat, Alex Loughlan, og så var stillingen 0-2.

FREM havde sine muligheder, når de kom i nærheden af ABs mål, men sigtekornet var ikke indstillet præcist nok. Skuddene gik ved siden af eller over.

AB havde de fleste muligheder, og de var tæt på at udbygge føringen, efter den halve time var rundet; først på et hovedstød tæt foran mål og kort efter på en lidt forkølet flad afslutning efter en masse gode kombinationer. Den var dog nem for keeperen at redde.

I første halvlegs sidste minutter sendte AB først et frispark på kanten af feltet venstre om målet, og kort efter var det FREM, der kom til en god chance tæt på mål i venstre side, men den gik igen forbi.

Anden halvleg startede med lutter nye FREM-spillere, og de startede nærmest som lyn og torden. Et gennembrud af Rasmus Fugl i venstre side førte til et frispark på kanten af feltet. Bolden blev lagt fladt på tværs, men afslutningen gik forbi.

FREM fortsætter herefter presset, og meget af spillet foregår på ABs halvdel. Om det var overmod eller uheld, der førte til ABs næste mål kort før det 60. minut, er svært at vurdere udefra. Men under alle omstændigheder blev ABs Frederik Christensen sendt afsted i høje side med en banehalvdel for sig selv, mens Rasmus Wedege skynder sig tilbage mod sit mål. I processen får han placeret sig en smule skævt i målet, og AB’eren kan nemt score i modsatte side til 0-3.

Målet tog lidt af pusten ud af kampen, og der var ikke længere tvivl om, at AB ville vinde. Gæsterne var stadig farlige i flere situationer, og i de sidste minutter fik de udbygget sejren. 5 minutter før tid, var det igen straffesparkstid, da en AB-angriber blev skubbet i ryggen i feltet. 0-4 ved Sylvester Seeger-Hansen.

Kort efter har FREM igen et ‘overskud’ fra kanten af feltet, inden AB slår sidste søm i kisten. ABs Mathias Kisum får med vilje – og lidt held – kæmpet sig igennem hele forsvaret og ender alene foran mål og scorer via den ene stolpe.

Lucas Balck får en sidste mulighed for at pynte på resultatet, men hans friløber ender med et skud over mål.

0-5 bliver resultatet i en kamp, hvor resultatet ikke er det vigtigste. For FREM var det vigtig, at alle kom i gang, og ingen kom til skade. Så må resten komme i de kommende kampe.

Næste træningskamp er mod Lyngbys U19-hold næste lørdag d. 22. januar. Til den kamp glæder vi os til at byde tilskuerne velkommen tilbage på stadion.


Se Preben Pathuels billeder fra kampen herunder:

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk