Oprykkerne til 2. division, FA 2000 var modstanderen i 3. testkamp. Holdet lagde fra land i et højt tempo, og FREM var til tider presset i bund. Det var også holdet fra Frederiksberg der kom foran, efter en fejl, i opspillet i starten af kampen.

Efter en del chancer til FA 2000 kom FREM bedre med i kampen og mod slutningen af halvlegen fik FREM udlignet nok ikke helt efter fordeling af spil og chancer, Salieu Drammeh driblede sig igennem FA 2000’s straffesparksfelt og fik faktisk afsluttet udmærket fra tæt hold, men keeperen fik pareret bolden havnede hos Mikkes F. Hansen som via en FA 2000 fos sparkede bolden i mål.

Mønstret fra 1. halvleg fortsatte ind i anden FA 2000 dominerede og til tider havde FREM problemer med at få bolden væk fra eget straffesparksfelt. Frem kom dog bedre med i kampen i løbet af halvlegen, og fik også skabt et par gode muligheder men i mål kom bolden ikke.

FA 2000 satte midtvejs i halvlegen ni nye spillere på banen, det gjorde ikke FA 2000 svagere og mod slutningen af kampen lykkedes det dem at score endnu et mål, efter eg fladt kort hjørnespark som FREM ikke fik dækket ordentlig op for.

Kampen sluttede med et 1-2 nederlag, næste og sidste testkamp er på lørdag kl. 12:00 hjemme mod Roskilde, husk der er opstartsmøde efter kampen i klubhuset.