Ticketbutler er ny billetpartner

Boldklubben FREM ApS har fundet en ny billetpartner. Efter mange snakke om vores behov, og hvad fremtiden kan byde på af spændende tiltag i forbindelse med køb af kampbillet, har vi valgt Ticketbutler.

Ticketbutler er et ambitiøst, ungt og energisk team bestående af udviklere og specialister i eventindustrien. Ved at sørge for de bedste rammer for arrangøren og gæsten, hjælper de med at skabe en god billetoplevelse med succes.

Bjarke fra Ticketbutler fortæller, at de ser frem til samarbejdet med en ambitiøs og udviklingsorienteret fodboldklub. De glæder sig til at bidrage med viden fra eventindustrien, som kan skabe et øget billetsalg for Boldklubben FREM. De tilføjer yderligere, at Ticketbutler glæder sig til at skabe gode rammer for både arrangøren og gæsten.

Direktør Claus Mohrhagen glæder sig til samarbejdet og ser et stort potentiale i en forbedret kampoplevelse, især da vi kan tilbyde flere produkter, når du er inde og handle kampbillet. Samtidig bliver der en hurtig adgang til stadion med de scannede billetter. Her til den nye sæson vil billetter kunne købes direkte via vores hjemmeside.

Kampene er blevet tastet ind, så vi venter kun på hvordan vi må afvikle de kommende hjemmekampe i forhold til COVID 19.