Foråret starter med topkamp

Endelig ruller bolden igen i 2. Division, og vi starter med en lang tur til toppen af Danmark for at møde holdet i toppen af rækken.

Kampen spilles 6. marts kl. 13.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena i Pandrup

Som det er de fleste bekendt, lå vi selv på den eftertragtede førsteplads i 2. Divisions pulje 1 vinteren over, men nu er der rykket en smule rundt i toppen. Mens vi selv spillede 1-1 i en testkamp i Næstved i lørdags, spillede denne uges modstandere fra Jammerbugt om point. De mødte Næsby i en udsat kamp og tog førstepladsen tilbage med en sejr på 4-1.

Stillingen i toppen af rækken er nu den, at Jammerbugt FC ligger nummer et med 27 point, mens vi selv indtager andenpladsen med 26 point. Efter os kommer B.93, Aarhus Fremad og VSK Aarhus med henholdsvis 25, 22 og 21 point – alle tre har dog spillet en kamp mere end os. Og to mere end Jammerbugt.

Både FREM og Jammerbugt er ubesejrede i sæsonen og kan populært sagt selv afgøre oprykningen ved at vinde resten af kampene. Vi møder hinanden to gange med tre ugers mellemrum, og første gang er altså med vendelboerne på hjemmebane. De indbyrdes opgør kan vise sig at blive afgørende for, hvem der ender forrest til sidst, så vi skal i den grad vise, at vi er klar fra start.

Tilgang og afgang siden sidst

Det er en stærk trup, cheftræner René Henriksen og resten af teamet har til rådighed, og det viser de hidtidige resultater også. Det er endnu ikke lykkedes modstanderne at besejre FREM i 2. Division i denne sæson, og den stime skulle vi gerne holde i live.

Efter første halvdel af sæsonen har vi sagt farvel og på gensyn til en lille håndfuld spillere:
– Tonni Adamsen, som lukkede efteråret med et hattrick, er rykket en række op til FC Helsingør i Nordic Bet Ligaen.
– Tobias Brogaard, som var en sikker sidste skanse og stærkt medvirkende til, at FREM har Danmarksturneringens bedste defensiv, har fået drømmen om fuldtidsfodbold opfyldt med et skifte til norsk fodbold og Brattvåg IL.
– Også Mathias Thrane er taget længere nordpå, da han er skiftet til den færøske hovedstadsklub B36 Tórshavn.
– Endelig har Dominik Kis efter 11 kampe og et enkelt mål for førsteholdet valgt at søge mere spilletid hos AB Tårnby i den anden halvdel af 2. Division.

I stedet har vi fået en række tilgange udefra og også lidt tilgange ‘indefra’:
– Angriberen André Riel er kommet til fra Lyngby i Superligaen, og han er nu klar til at tørne ud for barndomsklubben.
– Målmand Andreas Larsen er kommet til fra svenske Trelleborgs FF, og han har masser af rutine fra klubber som Lyngby, Hvidovre og islandske Vikingur.
– Offensivspiller Andreas Smed er skiftet til FREM fra FC Helsingør. Smed har 100 divisionskampe i bagagen for Helsingør og HIK, og han har ligesom de øvrige nytilgange vist rigtig gode takter i træningskampene.
– En anden ny spiller, som har vist rigtig gode takter, er Oliver Basse, som er kommet fra rækkekollegerne B.93. Oliver er 20 år og en central midtbanespiller med et stort potentiale, som vi helt sikkert kommer til at se meget mere til i den kommende tid.

Udover nytilgangene er det glædeligt, at Ayoub Sørensen er kommet tilbage igen efter at siddet ude med skade i en længere periode, og han har fået spilletid i flere af testkampene. Ayoubs fart, teknik, spilforståelse og rutine fra blandt andet Superligaen er en klar forstærkning af holdet.
Også Kristoffer Dirksen og Daniel ‘Elly’ Pedersen viser fremskridt, så vi kan håbe på endnu mere ‘intern forstærkning’ senere på året.

Cheftræner René Henriksen byder velkommen til Oliver Basse, som er ny i FREM-trøjen (Foto: Preben Pathuel)

Lørdagens modstander: Jammerbugt FC

Jammerbugt FC har overrasket de fleste ved at tage denne sæsons 2. Division pulje 1 med storm. De er endnu ubesejrede, og de er som sagt tilbage på førstepladsen efter modvilligt at have overladt den til FREM vinteren over.

De sidste tre divisionskampe for Jammerbugt FC før jul blev udsat pga nedlukningen af Nordjylland, og det var ikke noget, der huede topholdet. De var inde i en fremragende pointstime og havde ikke tabt i hele 2020, men der var ikke meget at gøre ved det.

I stedet skal de udsatte kampe spilles her i foråret 2021, og Jammerbugt startede med at vinde komfortabelt 4-1 over Næsby efter 0-0 ved pausen. Cheftræner Bo Zinck måtte tale lidt dunder i pausen og bede sine spillere om at løsne lidt op og ikke være overtændte, og missionen lykkedes til fulde.

Jammerbugt har fået interessant tilgang af canadiske Elie Gindo (fra Nørresundby BK) og Issah Salou (fra Randers FC), som er landsholdsspiller for Niger. I forvejen er nogle af de største profiler for Jammerbugt Sead Gavranovic og Bardhec Bytyqi med henholdsvis bosnisk og albansk pas, og som tilsammen har scoret 13 af holdets 30 mål.

Det kan jo godt lyde ret eksotisk oppe fra Danmarks svar på Copacabana, men det skal man ikke tage fejl af. Jammerbugts største styrke er den sammentømrede og arbejdsomme gruppe af rigtig dygtige spillere, som ved, hvad deres rolle er og udfører den til perfektion. Under kyndig ledelse af Bo Zinck, som har vist, at han ved, hvordan man sætter sit hold op til at præstere hver eneste gang.

Det bliver absolut en svær kamp for FREM, og der er brug for, at alle leverer en toppræstation i topkampen.

Stadig ingen tilskuere

Desværre er der stadig forbud mod at lukke tilskuere ind til kampene, og det er virkelig en skam, når der nu er tale om en vaskeægte topkamp, som helt sikkert kunne tømme det mest af Pandrup og omegn. Og vores egne fans havde også i den grad glædet sig til at drage på togt til den anden ende af riget.

Du kan se kampen live på Ekstra Bladets hjemmeside, hvis du har abonnement, og vi vil forsøge at opdatere fra kampen på klubbens Twitter.

Selvom du ikke kan komme til kampen, kan du støtte Jammerbugt FC ved at købe en støttebillet, som vi kender det fra vores egne tilskuerløse hjemmekampe. Pengene fra billetsalget går til et nyt ur på Jammerbugts stadion, så det må siges at være et godt formål. Link til støttebilletter her:
https://eventjammerbugt.dk/event/jammerbugt-fc-bk-frem/

Bestil din retro-spillertrøje nu og støt klubben direkte

Støt FREM og bliv godt klædt på

Også FREM har en hel stribe støtteinitiativer, som skal hjælpe klubben igennem en hård tid, hvor vi ikke har den sædvanlige omsætning på stadion. Du kan lige nu bestille den helt specielle retro-spillertrøje, som markerer klubben 135-års fødselsdag og et langt og godt samarbejde med ALKA Forsikring.

Du kan også støtte klubben ved at købe støtte-polotrøjer og t-shirts, klassiske kampplakater, FREM-rom, FREM-gin, FREM-vin og en masse merchandise. Se alle støtteinitiativerne her: https://bkfrem.dk/category/stoette/
Og find dit merchandise i klubbens egen shop og i samarbejde med Sportigan Slagelse her: https://bkfrem.dk/frem-shop/

God topkamp til alle – og vi glæder os til at se jer, når vi må!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk