Aqdas Ali Khan

I Boldklubben Frem har vi ansat Aqdas Ali Khan som ny transitionstræner i klubben. Hans primære funktion bliver at sikre transitionsfasen, for de enkelte spillere, fra klubbens ungdomsafdeling til klubbens 1. hold i 2. division.

Aqdas kommer til at varetage kommunikationen mellem vores cheftræner på 1. holdet, klubbens sportsudvalg, den respektive ungdomstræner og den involverede ungdomsspiller.

Aqdas Ali Khan

Qua sine tidligere roller, som træner på diverse ungdomshold i klubben, har Aqdas oparbejdet gode relationer til mange af vores ungdomsspillerne i klubben og har derfor et indgående kendskab til de spillere, der er relevante i denne sammenhæng.

Aqdas sætter ord på, hvad det betyder for ham og klubben:

“Jeg er utrolig glad for denne mulighed, da jeg ser mig selv som et oplagt valg til denne funktion og kender spillerne, på tværs af årgangene, rigtig godt. Jeg har været en del af ungdomssetup’et igennem længere tid, hvor jeg har haft U14, U15 og U19 over flere perioder. Derudover har jeg, i det sidste halve års tid, været inde omkring klubbens 1. – og U23 hold, hvilket har givet mig en stor viden om specifikke spillere – og det er netop med dén viden, at jeg, sammen med trænerne på de respektive hold, skal sørge for at disse spillere tager de rigtige spring i deres udvikling, så vi, på længere sigt, kan skabe flere spillere til 1. holdet.

Ansættelsen af en transitionstræner er samtidigt med til at fremtidssikre og yderligere statuere vores klub som licensklub, da denne funktion er et af kravene i bestræbelserne på at møde og opnå flere stjerner til vores klub i forhold til DBU’s licensmanual for ungdom.

Udover sin funktion som transitionstræner i klubben varetager Aqdas også rollen som assistenttræner på klubbens U23 hold i Københavnerserien.

Vi er sikre på, at Aqdas bliver en god kobling mellem de involverede parter og først og fremmest en vigtig støtte for spillerne i denne sammehæng.

Christian Antonsen, bestyrelsesmedlem og sportslig ansvarlig i Boldklubben Frem

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk