Oddset ny trøje-partner i FREM

Boldklubben FREM kan præsentere en ny partner på klubbens hjemmebanetrøje, når 2. Division starter lørdag, når FA2000 kommer på besøg.

Oddset er ny partner i FREM, og det vækker stor glæde i klubben. 

“Partnerskabet viser, at klubben fortsat kan tiltrække de helt store virksomheder. Vi er meget glade for, at Oddset bliver ny partner i klubben og har valgt FREM på grund af det, klubben står for og de egenskaber, som klubben har. I Dansk fodbold er FREM fortsat et markant varemærke med en unik historie, og klubben har samtidig flest tilskuere i 2. Division og er dermed en god eksponeringsplatform. Det er vi stolte af, at Oddset også anerkender ved af indgå denne aftale, og vi ser frem til samarbejdet,” siger næstformand Dennis Poulsen

Oddset er ligeledes glad for det nye samarbejde:

”På Oddset favner vi som regel hele Danmark, når vi fx laver sponsorater med de danske fodboldlandshold. Men nogle gange skal man kigge sig lidt omkring efter den gode historie, og en sådan er Boldklubben FREM. Evnen til aldrig at give op trods modgang og en beundringsværdig loyalitet er bare nogle af de egenskaber, klubben besidder, og det brand vil Oddset meget gerne være en del af historiefortællingen omkring”.

“Klubbens dedikerede fans er også en af grundene til, at vi har valgt at indgå dette samarbejde. Der er altid god stemning og godt humør blandt klubbens fans, når man besøger Valby Idrætspark. På Oddset er vi kun glade for at blive associeret med den fankultur og dedikation, Boldklubben FREM står for,” siger Head of Content hos Oddset Dennis Krog.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk