Anden runde i Oprykningsspillet

Opdateret 17.06 kl. 18.15

Lørdag den 20. juni spiller AB mod FREM i 2. Divisions Oprykningsspil. Kampen spilles kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion. Du kan købe billetter til kampen på FREMs kontor torsdag og fredag.

Efter hjemmekampen mod Brabrand, som desværre gav et smalt nederlag (se referatet fra kampen her), er det nu tid til en udekamp. Selvom vi kun møder hold fra ‘vestpuljen’, er denne udekamp til at overkomme; vi møder nemlig vores evighedsrivaler fra AB i Gladsaxe.

Boldklubben FREM har 50 billetter til salg til kampen, og disse kan købes ved personlig henvendelse på Boldklubben FREMs kontor i kontortiden:

Torsdag den 18. juni er der åbent fra 10.00 til 16.00
Fredag den 19. juni er der åbent fra 9.00 til 13.00

Billetprisen er 60 kroner pr. billet, og der er et maksimum på 4 billetter pr. køber. Det begrænsede billetudbud er naturligvis pga de særlige vilkår, kampene afvikles under for tiden, og vi beder om forståelse for det, der er lidt mere besværligt, end det plejer at være.

Ved billetkøb skal vi notere navnene på tilskuere, så vi kan holde styr på, hvem der deltager i kampen. Det skyldes risikoen for smittekæder.

AB venter

Men vi selv måtte indkassere nederlag lørdag mod Brabrand, fik AB en mere farverig genstart på sæsonen. De mødte søndag moserivalerne fra Brønshøj på udebane.

Kampen blev intens og mere end almindelig målrig, og da dommeren fløjtede af, stod der 4-4 på måltavlen. For AB scorede Marcus Hørbye, Adnan Curovic og Nichlas Rohde, og så bidrog Brønshøjs Gustav Therkildsen med et spektakulært selvmål. Se målene her.

Det ene point rykkede ikke rigtig noget for AB i tabellen, og de må nok affinde sig med at spille om subtopplaceringerne. Lige nu ligger AB nummer 8 med 28 point, mens FREM ligger nummer 11 med 25 point.

AB og FREM er en af de helt store klassikere i dansk fodbold – især fra dengang, hvor verden var sort/hvid, og Gunnar ‘Nu’ Hansen formidlede fodbold i radioen. Men selv i dag er det et af de opgør, begge klubber glæder sig lidt ekstra til.

Heldigvis er det blevet muligt for op mod 500 tilskuere at deltage, og som nævnt er der også billetter til FREMs fans og tilskuere.

Sidst vi mødte AB ude, scorede Tonni Adamsen kampens eneste mål. Får vi en gentagelse denne gang? (Foto: Preben Pathuel)

Statistikken er på FREMs side

I de seneste 5 indbyrdes opgør mellem FREM og AB har FREM vundet alle 5. Før det var det AB, der havde overhånden i 4 kampe. Om FREMs indbyrdes sejrsstime fortsætter, eller om det er skiftedag for håneretten, vil vi se på lørdag.

FREM fik ikke lige så meget gang i målskytterne, som AB gjorde i den forløbne weekend, men det blev til en flot debutantscoring af Paul Ngongo Iversen, som er vendt tilbage til København efter et ophold i USA. Og det med succes. I sine første to kampe for FREM – træningskampen mod Brøndbys U19 og divisionskampen mod Brabrand – har han spillet en halvleg i hver og scoret i begge kampe. Det må siges at være godkendt.

Kampen mod Brabrand gav advarsler til hele 6 FREM-spillere, og det har kastet en karantænedag af sig til Mikkel Andersson.

Se Fremmer-Lasses video fra kampen her

Følg anvisningerne

Hvis du får fat i en billet til kampen, så husk at følge de anvisninger, ABs vagter og officials udstikker. Reglerne for kampafvikling ændrer sig løbende, og alle klubber gør deres bedste for at få det til at køre optimalt. Lad os hjælpes ad med det hele og få en sejr med hjem.

Hvis du er forhindret i at komme på stadion, så kan du følge kampen via livestream på Ekstra Bladets hjemmeside.

God kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk