To hjemmekampe på 5 dage

Der er ikke meget tid til at slappe af i den sammenpressede sæsonafslutning. Efter en lang bustur til Thisted og hjem igen er det nu tid til to hjemmekampe i træk. Først mod Middelfart Boldklub lørdag den 27. juni kl. 15.00 på Valby Stadion.

Billetter sælges på FairBillet.dk fra torsdag kl. 12.00. Der vil ikke være salg af billetter i indgangen – kun i forsalg.

Kampene i 2. Division er stadig underlagt særlige regler, så vi beder om, at alle udviser forståelse for situationen og følger anvisninger fra vagter og officials.

Statistikken er lige

Middelfart er et af de hold, vi har mødt ofte i de seneste sæsoner, og vi spiller som regel tætte kampe mod hinanden. De seneste 8 kampe er endt med 3 sejre til hver og 2 uafgjorte. Sidste møde endte 0-0.

De seneste to scoringer i kampe mellem FREM og Middelfart er begge signeret Beran Camili, som skaffede to gange sejr på 1-0. Vi håber på flere mål på lørdag.

Middelfart kom ud af midtugen med en hjemmesejr på 2-0 over HIK på mål af Martin Steven Conley og Peter Kristensen. Inden weekenden indtager fynboerne tredjepladsen i rækken efter de to tophold, Aarhus Fremad og FC Helsingør, som er stukket af fra resten.

Netop FC Helsingør, som ellers har været suveræne sæsonen igennem, kom ned på jorden, da de i første runde af Oprykningsspillet måtte se Middelfart rejse afsted med alle tre point. Det vidner om, at det er et stærkt hold, der gæster Valby Stadion denne gang.

Afskedskamp for to profiler

Lørdagens kamp bliver den sidste i denne omgang for Marco Brylov og Victor Christiansson, som begge har kontraktudløb. En sejr foran de trofaste tilskuere vil være den bedst mulige måde at sige tak for nu.

Frederik Christensen er tilbage efter overstået karantæne, mens Kristoffer Dirksen, som blev båret fra banen i Thisted onsdag aften, er tvivlsom.

Angriberne er kommet i gang med målscoringen i de sidste par kampe, og den tendens skulle gerne fortsætte. Både Lucas Balck, Paul Ngongo Iversen og Daniel ‘Elly’ Pedersen er kommet på måltavlen i denne uge, og der er som bekendt ikke noget vigtigere for angriberne end at se nettet blafre.

Pas på dig selv og andre

Sommervarmen har fået tag i landet, og lørdagens kamp bliver en varm en af slagsen. Husk derfor at passe på dig selv i varmen – sid gerne i skyggen på tribunen. Og husk at drikke rigeligt med væske.

Husk også at følge de generelle regler for håndvask, håndsprit og afstand.

Vel mødt på Valby Stadion – nu skal vi have den sejr!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk