Turen går igen til Aarhus

Efter en skuffende kamp mod Aarhus Fremad i sidste runde er det nu tid til en retur til Aarhus. Brabrand tager imod Pinsemandag d. 24. maj kl. 14.00.

Det er stadig ikke tilladt at have udebanetilskuere på stadion, men du kan se kampen live på Ekstra Bladets hjemmeside med plus-abonnement.

Lucas Balck måtte sammen med Elias Gärtig og André Riel udgå allerede inden kampen i sidste weekend (Arkivfoto: Preben Pathuel)

Hårdt ramt

I sidste weekend var FREM også i Aarhus for at møde Aarhus Fremad i det, der på forhånd lignede en svær kamp. Sidst vi var på Riisvangen, fik vi en sæk på 7-0; så slemt gik det dog ikke denne gang. Men vi fik heller ingen point med hjem.

I forvejen var det klart, at Paul Ngongo Iversen og Frederik Sundstrup var ude, og så havde trænerteamet selvfølgelig lagt andre planer. Også de nye planer måtte skrottes på selve kampdagen, da først André Riel måtte blive hjemme med sygdom, og på vejen til Aarhus måtte også Lucas Balck og Elias Gärtig trække sig, da der var udbrudt smitte på deres skole.

Det var derfor en hårdt ramt og kraftigt decimeret trup, der stillede op i Aarhus, og det var tydeligt, at det tog lidt tid at finde hinanden i de nye positioner og spilsystemer. Den tid har man bare ikke mod et hold som Fremad, og to hurtige scoringer til hjemmeholdet gjorde det meget svært at få noget med hjem.

Det lykkedes at komme ind i kampen igen i løbet af første halvleg og få reduceret ved Armend Aslani på straffe, men en scoring efter få sekunder i anden halvleg – uden at vi havde rørt bolden – punkterede både kampen og troen på point. Det endte 3-1 til Aarhus Fremad, som gik forbi i tabellen.

Armend Aslani kom på tavlen mod Aarhus Fremad (Foto: Claus M. Hansen)

Genrejsning påkrævet

Man siger, at man skal rejse sig ved det træ, hvor man er faldet, og med det in mente er det godt, at vi skal til Aarhus igen allerede nu. Det er godt nok ikke ved helt de samme træer, som omkranser Riisvangen, men det er tæt på.

Det er ved at være sidste chance for at fastholde pladsen i top 6 og selv afgøre, hvor vi skal spille efter sommer. Der er ikke rigtig råd til flere nederlag, så der skal point med hjem fra pinsekampen – og allerhelst tre styks.

Brabrand ånder os i nakken

Endnu en gang er der tale om et opgør mod en direkte konkurrent i forhold til at komme i top 6. Brabrand ligger to placeringer og to point efter os, og de kæmper hårdt for at komme med i det gode selskab. Med en sejr går de forbi os, og hvis de andre resultater falder ud som forventet, vil vi risikere at ligge under stregen. Det er derfor en tæt på altafgørende kamp, vi går i møde.

Den omvendte kamp i efteråret endte med en sejr til FREM på 2-1 i Valby, og målscorerne ved den lejlighed var Matthias Andersen og Rasmus Grønne Jensen. Om det igen er forsvarerne, der skal skaffe point, eller om angriberne har mål i støvlerne, må tiden vise – det tegner til at blive en tæt kamp.

Anfører Jacob Pind sidder ude med karantæne i mandagens opgør (Foto: Claus M. Hansen)

Pind ude – Paul tilbage

Igen skal cheftræner René Henriksen ryste posen, når han skal sætte holdet. Topscorer Paul Ngongo er tilbage efter 2 kampe i skyggen, og hans plads i skammekrogen overtages af Jacob Pind, som optjente point til en karantænedag via et gult kort i sidste kamp.

På grund af Pinsen er det en ekstra lang træningsuge, vi er i gang med, og det giver lidt ekstra tid til både at få syge og småskadede spillere klar og også til at træne det, der skal skaffe os sejren mod Brabrand.

Enkelte spillere fra truppen fik spilletid i tirsdagens U23-kamp, og resten har haft tid til at træne sammen. Det skal meget gerne vise sig, at vi denne gang er klar fra start – og så skal vi ikke rammes af mere sygdom og deslige. Det er nu, det gælder.

God kamp til alle – kom så, FREM!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk