Så starter slutspurten

Oprykningsspillet i 3. Division starter for FREMs vedkommende mandag d. 18. april kl. 13.15 på udebane mod IF Lyseng.

Der resterer nu 10 kampe af sæsonen, og de kommer til at være dobbeltopgør mod de andre 5 hold i top 6. Oprykningsspillet bliver en tæt og spændende affære, og hver kamp fra nu af er en slags finale. Første finale er altså i Aarhus mod Lyseng, som vi seneste mødte for tre uger siden også på udebane, og den kamp gik rigtig godt. Nu skal den sejr gentages – vi glæder os til at komme i gang med slutspillet.

Seneste målscorer Oliver Møller

Fremragende stime

Sidst vi mødte Lyseng, kunne vi tage hjem med en rigtig god sejr på 3-0. Den sejr er blevet fulgt op af to sejre mere, og de seneste 3 kampe har således givet 9 point og 10-0 i målscore. Selvtilliden er i top, og det er den bedst tænkelige måde at gå ind i Oprykningsspillet.

I den nye struktur, som har premiere i år, er det slut med at spekulere i resultater mod bestemte modstandere; der er 3 point for alle sejre, og alle point tæller sæsonen igennem. Det betyder, at vi har et fint forspring på 4 point fra andenpladsen ned til VSK Aarhus på tredjepladsen. Men det forspring kan hurtigt mindskes, hvis vi ikke fortsætter med at vinde, så det er stadig kun sejre, der for alvor tæller.

Med sidste rundes sejr over Vanløse kom vi lidt tættere på FC Roskilde på førstepladsen, og det bliver spændende at se, om vi kan nå helt op. Da både nummer et og to rykker op til sommer, handler det dog i første omgang om at holde forfølgerne på afstand, og en sejr i Lyseng vil hjælpe gevaldigt på det.

Ingen af holdene har karantæneramte spillere i denne runde, så vi kan forvente to toptændte hold i påskemandagskampen.

Støtten fra lægterne er i høj grad medvirkende til den gode pointstime

Flot sæson – men svær måned

IF Lyseng har som oprykker i denne sæson gjort en flot figur, og klubben er som den eneste af de fire oprykkere sikre på at forblive i divisionen næste år. Pladsen i Oprykningsspillet er en stor fjer i hatten for Lyseng, da de så er sikre på ikke at rykke ned. Det behøver ikke at blive en sovepude, da spillerne formentlig gerne vil endnu højere op i tabellen.

Den flotte sæson er grundlagt i efterårets kampe, som sendte Lyseng helt op i top 3. Foråret startede også med en sejr over Herlev i første kamp, men derefter har det set noget svært ud for Aarhusklubben. I den seneste måned er det kun blevet til et enkelt point via 1-1 ude mod Roskilde KFUM, mens det er blevet til 3 klare nederlag mod rækkens top 3. Seneste måtte Lyseng se bysbørnene fra VSK Aarhus tage en 4-0-sejr med hjem. Det var dog allifgevel lige prøcis nok til at holde pladsen i top 6, og dermed er et stort mål nået for oprykkerne.

Om det bliver et fritspillende eller et såret Lyseng-hold, vi skal møde, må vi vente med at finde ud af til mandag. Vi skal dog på ingen måde undervurdere modstanderen, som har vist sig at være mere end gode nok til 3. Division.

Sæt krydser i kalenderen og køb billetter

Kampprogrammet for Oprykningsspillet er klart, og du kan se det her: Kampprogram

Første hjemmekamp i Oprykningsspillet er lørdag d. 23. april mod Næsby, og du kan allerede nu købe billet på følgende link: https://bkfrem.dk/billetter/

Stor glæde over seneste sejr i Lyseng

Sejre til U23 og U19

Udover førsteholdet er også de kommende førsteholdsspillere inde i gode stimer. Både U23 og U19 vandt deres kampe i den forløbne uge, og begge fører rækken.

U23 vandt Skærtorsdag 5-0 hjemme over KB, og da HIK samtidig tabte deres kamp mod GVI, udbygger U23 føringen i Serie 1 pulje 3. En oprykning til Københavnsserien vil være et stort skridt for både U23-holdet og klubben som helhed.

U19 tog tredje sejr på stribe, da de vandt 3-0 over Bagsværd. Dermed har de maksimumpoint og deler førstepladsen med Jægersborg indtil videre – dog har vi en bedre målscore. Se stillingen her.

Begge hold holder påskeferie og spiller først igen i næste weekend, så de kan nyde succesen så længe.

Bliver topscorer Tånnander klar til mandagens kamp?

Bustur og livestreaming

BK Frem Support arrangerer som altid bustur til kampen mod Lyseng. Hvis du vil med, så se mere om, hvordan du gør her: Bustur til Aarhus

Hvis du ikke kan komme med til Aarhus, kan du følge kampen på livestream ved at trykke på billedet herunder.

God kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden kan sætte
Vi vil kæmpe vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd


Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk