Optakt: Så er det nu!

Lørdag d. 29. august kl. 15.00 går det løs. Aarhus Fremad gæster Valby Stadion i 2. Division.

Køb din billet på FairBillet.dk – husk at printe den eller have den klar på mobilen.

Der vil ikke være billetsalg i indgangen, da vi er underlagt særlige regler for kampafvikling. Af samme grund er alle billetter enhedsbilletter, dvs ingen særlige pensionist- og børnebilletter.

Udskiftning i spillertruppen

I sommerens løb har der været en del udskiftning i truppen. Nye spillere er kommet til, og andre har valgt at søge videre. De nye har fået chancen for at spille sig sammen i sommerens træningskampe, som alle er endt uafgjort. Nu skal de også vise, at de kan vinde.

Revanchetid

I sidste runde af sidste sæson løb vi ind i et nederlag, der kunne mærkes. I Aarhus vandt Aarhus Fremad 7-0.

Heldigvis er det igen Aarhus Fremad, der er modstanderen denne gang, så vi kan revanche med det samme. Nu har begge hold lige meget at spille for, og det skal kunne ses på banen.

Lørdagens gæster er tippet som en af de store favoritter til at vinde rækken. Det er forståeligt efter en sæson, hvor de kun var en dårligere målscore fra at rykke op i Nordic Bet Ligaen. Den præstation vil Aarhus Fremad selvfølgelig prøve at gøre lige så godt i år – eller måske endda bedre.

Men vi starter alle fra nul, og i denne kamp skal vi være klar til at vise, at også vi vil være med helt i toppen.

I de seneste to opgør i 2. Division har Aarhus Fremad haft statistikken på sin side og vundet begge kampe. Før det var det FREM, der havde overhånden med 5 sejre og en uafgjort i en stime, som strækker sig helt tilbage til 2003.

Et år i Vest

I denne lidt specielle overgangssæson spiller vi i 2. Division Vest sammen med de vestdanske hold samt B.93 og Holbæk. Det er en spændende udfordring, og vi ser frem til kampene både ude og hjemme.

Vi skal gøre de lange udebaneture til en fordel for os selv og styrke sammenholdet, og så skal vi opbygge et fort på hjemmebanen. Første skridt skal tages allerede lørdag.

Vigtig sæson

Denne sæson er på en gang både noget helt nyt og noget godt gammeldags. Det gammeldags består i, at vi møder alle holdene ude og hjemme, og der er ikke noget slutspil. 26 runder i alt, og så er vi færdige.

Det nye ligger i, hvordan rækkerne deles op efter sæsonen. Her indføres en ny struktur, hvor vi fremover vil have 4 rækker á 12 hold i de dansker ligaer og divisioner.

Superligaen og Nordic Bet Ligaen forbliver, som vi kender dem. Herefter følger den nye 1. Division og den nye 2. Division, før vi når til Danmarksserierne.

Vinderen af 2. Division Øst og Vest i denne sæson rykker op i Nordic Bet Ligaen.

Den nye 1. Division består af de to nedrykkere fra Nordic Bet Ligaen til sommer samt nummer 2-6 i vores række og i østrækken. Det giver 12 hold i alt.

Nummer 7-10 i hver af de to 2. Divisioner spiller i den nye 2. Division sammen med de 4 oprykkere fra Danmarksserien til sommer. Det giver også 12 hold.

Nummer 11-14 i hver 2. Division i denne sæson rykker ned i Danmarksserien.

Støt holdet og husk at holde afstand

Denne kamp er underlagt de særlige regler under Corona, og vi henstiller til, at du følger de anvisninger, vagter og officials giver. Så får alle en god kamp, og det er det vigtigste.

Rigtig god kamp til alle!

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk