Sidste kamp inden vinterhi

Den lange vinterpausen lurer lige om hjørnet, men inden da mødes Boldklubben FREM og Slagelse B&I lørdag d. 20. november kl. 14.00 på Valby Stadion.

Køb billet til årets sidste kamp her

Vi glæder os til at se alle fremmer på stadion og til at gå på juleferie med en god oplevelse i bagagen.

Tæt statistik

Lørdagens opgør er det syvende mellem holdene i nyere tid – dvs efter Slagelses FC Vestsjællands-eventyr. Statistikken er næsten så lige, som den kan være. Begge hold har vundet 2 kampe hver, og dertil kommer 2 uafgjorte. Seneste kamp i Slagelse endte også uafgjort, så det er to på papiret meget jævnbyrdige hold, der tørner sammen på Valby Stadion.

I tabellen ser det dog bedst ud for FREM, som ligger på den oprykningsgivende andenplads, og det kan der faktisk ikke rykkes ved på denne side af marts. Der er stadig et spring op til FC Roskilde, og nu er der også et hul ned til forfølgerne, som de ikke kan lukke i denne spillerunde.

Der er dog ingen grund til at lade det blive en sovepude. Alle point er vigtige, og vi skal have tre point hjemme. Ikke mindst på baggrund af en rigtig god pointstime og en fremragende støtte fra lægterne.

Det perfekte punktum

Sidste runde gav uafgjort 2-2 på udebane mod Karlslunde i en kamp, hvor vi med en anelse mere tur i den kunne have taget sejren.

Desværre blev vi ramt af en udvisning til Emil Schou Jørgensen og et efterfølgende straffespark, og det gjorde betingelserne for sejr svære.

Alligevel var vi tæt på alle tre point flere gange – ikke mindst båret frem af en fremragende støtte fra de mange fremmødte fremmere, som verbalt skubbede holdet frem med deres sange og tilråb.

Vi håber meget, at vi igen kan synge sejrssang på lørdag og give en sejr i tidlig julegave til alle fremmere.

God kamp til alle!

Køb billet til årets sidste kamp her