Turen går til Thy

Store Bededagsferien står for FREMs spillere på weekendtur til Thy. Søndag d. 2. maj kl. 13.00 tager Thisted FC imod i en meget vigtig kamp i toppen af rækken.

Det er nummer 3 og 4, der mødes på Sparekassen Thy Arena, og det er yderst vigtige point, der er på spil. Begge hold skal have 3 point for at holde fast i de absolutte tophold, mens et nederlag vil betyde, at forfølgerne kan overhale.

Selvom der er åbnet for tilskuere til kampene, er det stadig ikke tilladt at lukke udeholdets fans ind, så søndagens kamp kan i stedet ses på Ekstra Bladets hjemmeside via livestream.

Kommer vores topscorer Paul Ngongo Iversen på tavlen igen? (Foto: Preben Pathuel)

Topscorerduel: Yao mod Ngongo

Det er ikke kun to tophold, der møder hinanden i en direkte duel. Det gør rækkens to farligste målscorere også.

Thisted FCs Yao Dieudonne har indtil videre noteret sig for 13 af Thisteds 30 mål, mens vores egen Paul Ngongo Iversen har sat 11 af vores 31 mål ind. Det bliver interessant at se, om en af de to skal udbygge deres stime i søndagens opgør, men der er ingen tvivl om, at begge hold har øje på, hvordan man kan stoppe dem. Denne interne duel i kampen kan meget vel blive afgørende for, hvor pointene ender.

André Riel har haft mange gode muligheder for mål. Kommer målet mod Thisted? (Foto: Preben Pathuel)

Gyseren fortsætter

Jammerbugt FC er gået i udbrud på førstepladsen, og B.93 er nærmeste forfølger på andenpladsen. Derefter kommer Thisted, som er to point foran FREM, som igen er 3 point foran hele tre forfølgere, som ligger á point på hver sin side af stregen. Kampen om top 6 er en regulær gyser, og kampen står lige nu reelt mellem alle fra Thisted på tredjepladsen med 36 point til Dalum på niendepladsen med 29. De sidste kampe i foråret bliver forbudt for børn, og allerede på søndag er der næsten tale om en 6-pointskamp.

Thisted FC er ligesom FREM inde i en omgang svingende resultater, men det lykkedes dog thyboerne at tage hjem nordpå fra Holstebro med 3 point efter en hårdt tilkæmpet sejr på 2-1. Dermed kommer de til kampen med hovederne lidt mere løftet end FREM, som måtte se Næsby ‘stjæle’ et point i Valby i de sidste minutter af kampen, som endte 1-1.

Skrækmodstander venter

Kampbilledet fra sidste runde minder i uhyggelig grad om kampbilledet i efteråret, da Thisted gæstede FREM. Også dengang kom vi selv foran midt i 2. halvleg, og også dengang måtte vi nøjes med et enkelt point efter en udligning i sidste øjeblik.

Den ærgrelse, spillerne føler efter Næsby-kampen, kan de passende rette mod Thisted og jagte en revanche, som vi virkelig trænger til. Statistikken er dog i høj grad på værternes side på søndag.

I de seneste 8 indbyrdes kampe er det ikke lykkedes for FREM at vinde. Efterårets uafgjorte var FREMs første point mod Thisted i en årrække, og vi skal faktisk tilbage til 2007 for at finde FREMs seneste sejr. Dengang hed målscorerne Mikael Simonsen og Wassim El Banna, og Thisteds nuværende træner Bo Thomsen var spiller.

Siden dengang har Thisted i den grad haft overhånden mod FREM med 6 sejre og 2 krydser i de seneste 8 kampe, og den statistik skal vi bryde. Som vi har set i de seneste uger, er der ikke mange statistikker, der holder for evigt, så vi må gå ind til kampen med fokus på nu og her og krige en sejr med hjem.

Det er muligt, at lørdag er arbejdernes internationale kampdag, men en rigtig arbejderklub kan selvfølgelig også vinde om søndagen.

Slutspurten starter nu

Begge hold kan stille med alle mand fra truppen, såfremt de er friske, da ingen er i karantæne.

René Henriksen og teamet har været tvunget til at rykke rundt på brikkerne i en del af kampene i foråret, da flere af de bærende spillere har været ude med karantæner og skader. Mikkel Andersson er som bekendt ude, men ellers er det vigtigt at kunne holde på den faste stamme i den næste måneds tid, hvor 2. Division skal afgøres.

Kampprogrammet i denne runde byder på århusiansk lokalderby mellem VSK Aarhus og Aarhus Fremad allerede lørdag, og ikke langt derfra spiller Brabrand og B.93 samtidig. De to kampe kan give endnu mere spænding i stillingen, inden vores egen kamp fløjtes i gang af Benjamin Seferovic søndag, så mon ikke begge hold følger lidt ekstra nøje med i lørdagskampene.

Alle kampe er intense i slutspurten, og intet kan tages for givet. Det kræver en enorm arbejdsindsats fra alle mand at tage point med hjem fra Thisted, og der vil helt sikkert blive gået til makronerne fra begge hold. Spændende bliver det.

Husk billet og test, hvis du skal til kamp. Billetsalget starter mandag (Foto: Preben Pathuel)

Billetsalget til næste hjemmekamp starter mandag

Næste runde byder på hjemmekamp mod FC Sydvest 05 Tønder, og billetsalget skydes i gang mandag kl. 12.00 på bkfrem.dk/billetter.

Er du sæsonkortholder, skulle du allerede have modtaget en mail med detaljer om, hvordan du skal gøre. Hvis du ikke har fået mail, bedes du skrive til kontoret på kontor@bkfrem.dk og oplyse navn og sæsonkortnummer.

Klubsangen

“Vi er fra fodboldklubben FREM
Vi ta`r en masse sejre hjem
Vi kan skyde, vi kan heade
Med et drøn i mål vi bolden ka’ sætte
Vi vil kæmpe, vi vil slås
Så stol i trygt på os
F og, R og, E og, M
Er vor klub li’ fra drenge og til mænd

 

 

 

Adresse

Boldklubben FREM

Julius Andersens Vej 7
2450 København SV

 

kontakt informationer

BK FREM moderklub

CVR 56778519

Tlf. 36 17 13 17

 

Kontorets åbningstider:

Mandag kl. 12 – 17.30

Tirsdag kl. 11 – 17.30

Torsdag kl. 10 – 17.00


kontakt@bkfrem.dk

Ægte København – Sammen er vi stærkest

Anvendelse af data fra bkfrem.dk
kræver en skriftlig godkendelse.
Skriv til  kontakt@bkfrem.dk

Boldklubben FREM ApS

CVR 42027839

Tlf. 41 11 18 86

 

Telefontid:

Mandag kl. 10 – 14

Tirsdag kl. 10- 14

Torsdag kl. 10 – 14


adm@bkfrem.dk